GeriEtkinlikler Hepsine kocaman alkış! Hayvanları Koruma Günü’ne özel kampanyalar
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Hepsine kocaman alkış! Hayvanları Koruma Günü’ne özel kampanyalar

Hepsine kocaman alkış! Hayvanları Koruma Günü’ne özel kampanyalar

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde birçok marka sevimli dostlarımızdan desteklerini esirgemiyor, yaptıkları kampanyalarla yüz güldürüyor.

KOTON, 10.000 SOKAK HAYVANINA GÖZ KULAK OLUYOR

Hepsine kocaman alkış Hayvanları Koruma Günü’ne özel kampanyalar

Koton, can dostlarımızın yaşam koşullarının iyileştirilmesine yönelik projelerine devam ediyor. Bana Göz Kulak Ol Derneği iş birliğiyle oluşturduğu Love Koleksiyonu ile sokak hayvanlarına mama, tedavi ve barınma desteği için kaynak sağlamayı amaçlayan Koton; koleksiyon kapsamında özel tasarım tişörtler ve sweatshirtler ile evcil hayvanlar ve sahipleri için bir örnek şekilde hazırlanan tasarımları, hayvan severlerin beğenisine sunuyor.

Sevimli logosu ve özel hazırlanmış etiketleriyle dikkat çeken Koton Love Koleksiyonu, projeyi desteklemek isteyen hayvan severler için tüm Koton mağazalarında ve online alışverişin adresi koton.com’da satışa sunuluyor.

GİTTİ GİDİYOR İNDİRİMLİ ÜRÜNLERİ HAYVANSEVERLER İLE BULUŞTURUYOR

Hepsine kocaman alkış Hayvanları Koruma Günü’ne özel kampanyalar

Hayvan hakları konusunda duyarlılığı artırmaya yönelik çalışmalar yürüten GittiGidiyor, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’ne özel indirimler sunuyor.

Kurum kültürleri gereği daima sorumluluk bilinciyle hareket eden GittiGidiyor, bu yıl yaptığı kampanya ile %60’a varan indirimli ürünleri hayvanseverler ile buluşturuyor. Sitede evcil hayvan ürünlerinden mama ve kedi kumu gibi temel ihtiyaçların yanı hayvan tekstili ve aksesuarları da bulunuyor. 

GETİR, BİNLERCE HAYVANI DOYURACAK

Hepsine kocaman alkış Hayvanları Koruma Günü’ne özel kampanyalar

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) desteğiyle 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında gerçekleşecek kampanyada, 2-4 Ekim tarihleri arasında Getir uygulamasını akıllı cep telefonuna indiren ve kayıtlı olan herkes “Mama Gönder” butonuna basarak ücretsiz olarak mama gönderebilecek. Ayrıca mevcut kullanıcılar da herhangi bir ücret ödemeden ya da sipariş vermeden hayvan bakımevlerinin mama ihtiyacını karşılayacak.

Yüzlerce ürünü, ortalama 10 dakikada, 7/24 kullanıcılarına ulaştıran akıllı telefon uygulaması Getir, toplanan mamaları HAYTAP’ın belirleyeceği mama ihtiyacı olan hayvan bakımevlerine ulaştıracak.

TRENDYOL’DAN 4 EKİM’E ÖZEL İNDİRİM

Hepsine kocaman alkış Hayvanları Koruma Günü’ne özel kampanyalar

Trendyol, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü için özel olarak hazırlanan 4 gün sürecek olan kampanya kapsamında yüzde 60'a varan indirimli ürünleri hayvanseverlerle buluşturuyor.

E-ticaret platformu, 4-7 Ekim arasında geçerli kampanyayla evcil hayvan ürünleri kategorisinde yer alan tüm kedi ve köpek mamaları, bakım ürünleri, kedi kumu gibi günlük ihtiyaç ürünleri, aksesuarlar, taşıma çantaları ve evcil hayvan eşyalarında yüzde 60'a varan indirim uyguladı.

SNOWY MARKET’TEN CAN DOSTLARIMIZA ÖZEL KAMPANYA

Hepsine kocaman alkış Hayvanları Koruma Günü’ne özel kampanyalar

Snowy Market, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü için özel olarak hazırladığı, 1-7 ekim tarihleri arasındaki kampanya kapsamında yüzde 40'a varan indirimli ürünü hayvan severlerle buluşturuyor.

Kampanyayla evcil hayvan ürünleri kategorisinde yer alan tüm kedi ve köpek mamaları, bakım ürünleri, ihtiyaç ürünleri ve aksesuarlar yüzde 40'a varan indirim uygulandı.

GENERAL MOBILE’DAN ANLAMLI KAMPANYA

Hepsine kocaman alkış Hayvanları Koruma Günü’ne özel kampanyalar

General Mobile, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nü kutlamak için sosyal medya hesaplarından bir kampanyaya imza attı.

Kampanya kapsamında #HerFotografBirKapMama ve @generalmobile etiketleriyle ‘hayvanları koruma’ ve ‘sokak hayvanları’ temalı fotoğrafları Instagram ve Twitter hesaplarından paylaşan kullanıcıların fotoğrafları birer kap mamaya dönüşüyor.

Haytap işbirliğiyle gerçekleşen bu kampanyada toplanılan mamaların barınaklara dağıtımını da General Mobile çalışanları yapacak.

GRATİS’TEN ÜCRETSİZ MAMA PAKETLERİ

Hepsine kocaman alkış Hayvanları Koruma Günü’ne özel kampanyalar

Hayvan hakları konusundaki çalışmalarıyla tanınan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, kişisel bakım zinciri Gratis’in “4 Ekim Hayvanları Koruma Günü” için özel hazırlanan sosyal sorumluluk kampanyasında yer aldı. Proje, Türkiye’deki tüm sokak hayvanlarının yaşam koşullarının iyileştirilmesini; her birey ve kurumun bu konuda elinden geleni yapması için duyarlılık oluşturulmasını hedefliyor. 4 Ekim Cuma günü Gratis mağazalarına giden herkes, alışveriş yapma mecburiyeti olmaksızın, sokak hayvanları için özel hazırlanan “Hayat Onlarla Güzel” mama paketlerini ücretsiz alabilecek.

Hazırlayan: Melin Kahraman

False