GeriEtkinlikler Hamur karakterler Vadistanbul’da canlanıyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Hamur karakterler Vadistanbul’da canlanıyor!

Hamur karakterler Vadistanbul’da canlanıyor!

Vadistanbul, çocukların yaratıcılıklarını kullanarak ürün ortaya çıkarttığı ve doyasıya eğlendiği atölyeler yapmaya devam ediyor. 20 Mayıs Pazar gününe kadar Vadistanbul AVM’de düzenlenecek etkinlikte çocuklar, hamurdan yaptıkları maket karakterleri tabletler yardımıyla hareket ettirerek kendi filmlerini yapıyor. Etkinliğe 4-12 yaş aralığındaki tüm çocuklar davetli!

Baharın kendini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde Vadistanbul, 20 Mayıs Pazar gününe kadar devam edecek keyifli mi keyifli bir etkinliğe çocukları davet ediyor. ‘Play Doh Touch’ etkinliğinde baharın en renkli karakterleri birer oyun arkadaşına dönüyor.

Vadistanbul AVM’de kurulacak etkinlik alanında çocuklar rengarenk oyun hamurlarıyla; tırtıllar, dinozorlar, arılar, çiçekler, kelebekler ve daha pek çok farklı maket karakter yapıyor. Bu karakterleri tablette tarattıktan sonra karakterler kendi dünyalarında canlanıyor. Tabletteki rengarenk dijital ortamda hayat bulan karakterlerle çocuklar isterlerse ekrana dokunarak etkileşime geçiyor ve oyunlar oynuyor. Etkinlik alanında dolaşan dev maskotlar ile tanışan çocuklar Photoshooting alanında da fotoğraflarını çektirebiliyor. Tüm fotoğraflar elektronik posta yolu ile misafirlere armağan ediliyor.

20 Mayıs 2018 tarihine kadar saat 12.00-20.00 arasında her gün düzenlenecek etkinliğe 4-12 yaş aralığındaki tüm çocuklar davetli. Vadistanbul AVM’deki etkinlikler hakkında ayrıntılı bilgi www.vadistanbulavm.com adresinden alınabiliyor.

False