GeriEtkinlikler Düşyeri düşlerini tüm dünyayla paylaşıyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Düşyeri düşlerini tüm dünyayla paylaşıyor

Düşyeri düşlerini tüm dünyayla paylaşıyor

Dünya televizyon endüstrisinin en önemli ve prestijli organizasyonlarından olan Mipcom Cannes 2018 Fuarı’na katılmaya hazırlanan Düşyeri, Pepee başta olmak üzere tüm karakterlerini fuarda sektör profesyonelleri ile buluşturacak. Türkiye’nin çizgi film kahramanı Pepee’nin Youtube’da aylık 30 milyon trafik ve 1 milyon 627 bin takipçiye ulaştığını ifade eden Düşyeri Kurucusu ve Düş İşleri Başkanı Ayşe Şule Bilgiç, artık hedeflerinin dünyada marka olmak olduğunu söyledi.

Pepee’nin yaratıcısı Düşyeri, Fransa’nın Cannes şehrinde 15-18 Ekim 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan Mipcom Cannes 2018 Fuarı’nda tüm karakterlerini sergileyecek. Türkiye’den sonra dünyaya açılmak için çalışmalarını sürdüren Düşyeri; Pepee, Pisi, Leliko, Aydamaya ve RGG Ayas gibi birbirinden eğlenceli karakterlerini fuarda sektörün dünya profesyonelleri ile buluşturacak. Ebeveyn ve çocuk alanında dünyanın en sevilen markası olmayı hedefleyen Düşyeri’nin yanı sıra sektörün dünyaca ünlü firmaları da Mipcom Cannes Fuarı’nda yerini alacak.

Düşyeri düşlerini tüm dünyayla paylaşıyor

DÜŞYERİ, 2018 YILINDA 10 MİLYON ADET LİSANSLI ÜRÜN SATIŞI GERÇEKLEŞTİRDİ

Pepee’nin fuarda en çok konuşulan karakterlerden biri olmasını beklediklerini ifade eden Düşyeri Kurucusu ve Düş İşleri Başkanı Ayşe Şule Bilgiç, “Dünya televizyon endüstrisinin en önemli organizasyonlarından olan Mipcom Fuarı’na ikinci kez katılacağımız için çok mutluyuz. Pepee Youtube’da aylık 30 milyon trafiğe, 1 milyon 627 bin takipçiye ve 1.3 milyar görüntülenmeye ulaşmayı başardı. Bununla birlikte 4 bin farklı ürün çeşidine sahibiz ve sadece 2018 yılında 10 milyon ürünümüz Düşyeri sevenler tarafından tercih edildi. Bir Türk markası olarak sadece çizgi film alanında değil, ebeveyn ve çocuğun olduğu her alanda, özellikle de dijitalde, yaratıcı ve yenilikçi çalışmalarımızın tüm dünya ebeveynleri ve çocukları tarafından bilinmesini istiyoruz. Tüm dünyanın buluştuğu ve kim neler yapıyor diye merakla baktığı bu fuarın, bizim dünyaya sesimizi duyurmak ve yaptıklarımızı fark etmelerini sağlamak için önemli bir fırsat olduğunu düşünüyoruz.” dedi.

False