GeriEtkinlikler Disney On Ice 7 Ekim’de İstanbul’da!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Disney On Ice 7 Ekim’de İstanbul’da!

Disney On Ice 7 Ekim’de İstanbul’da!

Disney On Ice-Prensesler ve Kahramanlar geliyor.

Dünyada büyük yankı uyandıran “Disney On Ice – Prensesler ve Kahramanlar” 07 - 16 Ekim tarihleri arasında çocuklar ve aileleriyle buluşacak. 

Disney’in en sevilen karakterlerinin boy gösterdiği “Disney On Ice – Prensesler ve Kahramanlar”da; sekiz Disney prensesi, prenslerinin yardımıyla dileklerinin gerçekleşmesi, artistik patinaj ve zarif akrobatik gösterilerle buz üstünde canlanıyor. ERGO ana sponsorluğunda İstabul Çocuk Tiyatrosu’nun Türkiye’ye getirdiği gösteri, 7 Ekim’de Ora Arena’ da kapılarını açıyor.

Disney On Ice – Prensesler ve Kahramanlar”da Sevimli peri Tinker Bell’in anlatımıyla Küçük Denizkızı Ariel, Güzel ve Çirkin Belle, Sindirella, Kurbağa Prenses Tiana, Alaaddin’den Yasemin, Uyuyan Güzel Aurora, Rapunzel ve Pamuk Prenses‘in dileklerinin kabul olduğu ve düşlerinin gerçekleştiği eşsiz gösteride, masallar gerçeğe dönüşüyor. Tinker Bell’in peri tozuyla sihirli bir dünyanın kapılarını araladığı “Disney On Ice – Prensesler ve Kahramanlar”da, “Uyuyan Güzel Aurora” ve Rapunzel” Türkiye’ye ilk kez geliyor.

Disney On Ice 7 Ekim’de İstanbul’da

Mickey Mouse, Minnie Mouse ve Goofy’nin arkadaşlarını yalnız bırakmadığı, danslar ve şarkılarla onlara eşlik ettiği “Disney On Ice – Prensesler ve Kahramanlar”, İstanbullu hayranları ile buluşmak için gün sayıyor!

18’den fazla ülkede 1.280 gösterimi yapılan ve 5 milyon’dan fazla kişinin izlediği “Disney On Ice - Prensesler ve Kahramanlar”, İstanbul’un en büyük gösteri merkezi olarak çok yakında kapılarını açan ORA Arena’da 07 - 16 Ekim tarihlerinde çocuklar ve aileleriyle buluşacak. Biletler Biletix’te! 

Biletix

İstanbul Çocuk Tiyatrosu

False