GeriOyun Ve Aktiviteler Çocuklara Özel Doğum Günü Partileri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çocuklara Özel Doğum Günü Partileri

Çocuklara Özel Doğum Günü Partileri

Palyaço ve yüz boyama ile unutulmaz doğum günü fırsatı!

Çocuklarımıza alışılanın dışında bir doğum günü partisi için Pelit organizasyon imkanı sunuyor.Hem çocuklarımıza unutulmaz bir doğum yaşatmak hem de arkadaşlarıyla eğlenmesi için bu imkanı sağlamak için sadece Pelit’e başvurmanız yeterli!

Çikolata ve pasta ustası Pelit, çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Pelit, çizgi film karakterli pasta çeşitleri, özel konseptli parti organizasyonları, farklı tasarımlı çikolataları ile baby shower’dan konseptli doğum günü partisine kadar çocukların tüm özel anlarını lezzetli, şık ve eğlenceli dokunuşlarla unutulmaz yapıyor.

Oscar törenlerinin görkemli atmosferinden pırıltılı, şık balo dekorasyona kadar birçok farklı temanın yaratıldığı doğum günü partilerinde arzuya göre çocukların yaşlarına göre farklı aktiviteler sunuluyor. Palyaço, yüz boyama, jonglör gösterisi gibi eğlenceli faaliyetlerle çocuklar parti sırasında keyifli vakit geçirmeleri sağlanıyor.

Çocukları için unutulmaz, eğlenceli bir doğum günü partisi yapmak isteyenler için Esenyurt Fabrika, İkitelli, Beykent Perla Vista AVM, Kartal, Ümraniye, Maltepe, Esentepe, Maslak, yeni Ataşehir Pelit şubelerinin yanı sıra Nişantaşı ve Suadiye Zamane Kahvesi’nde de doğum günü partileri organize ediliyor. İstenen mönünün oluşturulması ve süslemelerin hazırlanması için parti tarihinden bir hafta öncesinde, ilgili şubenin şube yetkilisine başvurması yeterli olacaktır.

False