GeriEtkinlikler Çocuklar için yılbaşı partisi zamanı!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çocuklar için yılbaşı partisi zamanı!

Çocuklar için yılbaşı partisi zamanı!

Yeni yıl herkes gibi çocuklar için de çok heyecan uyandırıcı... Çocuklarınızın yeni yıla tüm enerjisi ile girmesini sağlayabilir, arkadaşlarıyla hayatı boyunca unutamayacağı bir parti verebilirsiniz. Partiyi yaptığınız yere göre süsleme yapabilir, yılbaşına özel yiyecekler hazırlayabilir, oynanacakları oyunları seçip dans ederek eğlenecekleri bir ortam yaratabilirsiniz.

PARTİYİ YAPACAĞINIZ YERİ SÜSLEYİN

Seçtiğiniz mekanı çocuğunuzla beraber süsleyebilirsiniz. Mekanın büyüklüğüne dikkat etmeli, süsleme yaparken eğlenecekleri uygun ortamı sağlamaya özen göstermelisiniz. 

Çocuklar için yılbaşı partisi zamanı

YILBAŞI PARTİSİNDE ÇOCUĞUNUZUN OYNAYABİLECEĞİ OYUNLAR

  • Birbirinden güzel kutu oyunları
  • Tombala
  • Sessiz Sinema
  • Karaoke
  • Körebe

YILBAŞINA ÖZEL KARTLAR

Yılbaşının güzel yanlarından biri de keyifle hazırlanan yılbaşı kartları. Bu konuda onlara destek olabilirsiniz. Yılbaşında çocuğunuz kendi elleri ile hazırladığı yılbaşı tebrik kartlarını arkadaşlarına verirken içi içine sığmayacak!

 

Çocuklar için yılbaşı partisi zamanı
 

KARTON YILBAŞI ŞAPKASI

Yılbaşı denildi mi gözümüzde canlanan o karton şapkalar gelir, evet! Kartondan yılbaşı şapkasının yapımı da bir o kadar kolay. Dilediğiniz renkte edindiğiniz kartonu renkli el işi kağıtları renkli rafyalar ve simlerle süsleyebilirsiniz. Yapıştırıcı makas yardımıyla kestiğiniz renkli kartonu koni biçiminde yuvarlayarak uhu ile tutturun. Farklı şekillerde kestiğiniz renkli el işi kağıtlarını şapkanın üzerine yapıştırın. Sonrası çocuğunuzun hayal gücüne kalsın. Arkadaşlarına şapkaları kendisinin yaptığını söylerken daha da mutlu olacak, emin olun! 

YILBAŞI PARTİSİ MÜZİKLERİ

Çocukların eğlenmesini sağlamak için yılbaşında şarkı seçimi de oldukça önemli. Çocuğunuzla hazırladığınız yılbaşı partisinde, çocuklarınızın müzik eşliğinde dans ederek çok keyifli vakitler geçirmesini sağlayabilirsiniz. Seçeceğiniz müziklerin, çocukların dinlemekten hoşlandıkları şarkılar olmasına özen gösterin.

 

Çocuklar için yılbaşı partisi zamanı
 

YILBAŞINA ÖZEL YİYECEKLER

Çocukların damak tatlarına uyacak, onların enerjilerini yerinde tutacak yiyecekler seçmek önemli. Bunun için yapacağınız şey, çocuğunuzla birlikte oturup istek ve tercihlerine göre yiyecekler hazırlamak. Ağır tatlılar yerine sütlü ve meyveli tatlılar seçmeniz daha doğru olacaktır. İçeceklerin evde hazırlanmasına önem verilmeli. Meyveli muhallebi, yılbaşı ağacı şeklinde kurabiye veya kabak tatlısı iyi birer alternatif olabilir.

 

Çocuklar için yılbaşı partisi zamanı

HÜRRİYET AİLE ÖZEL   

False