GeriEtkinlikler Bu sömestir tatilinde çalışan annelerin içi rahat
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu sömestir tatilinde çalışan annelerin içi rahat

Bu sömestir tatilinde çalışan annelerin içi rahat

Çocuğunuzun hem verimli hem de eğlenceli bir yarıyıl tatili geçirmesine ne dersiniz? Açılış ve kapanış saatlerini çalışan annelere göre planlayan Kristal Çocuk, 2018 yarıyıl tatili için dopdolu bir program hazırladı. Kişisel ve sosyal gelişime ağırlık verilen programda çeşitli atölyeler, dikkat oyunları ve pratik İngilizce de yer alıyor.

Kristal Çocuk, sömestir tatilinde öğrencilerin yorgunluklarını atıp eğlenmelerini sağlayacak, aynı zamanda gelişimlerine katkıda bulunacak dopdolu bir program hazırladı.

05-12 yaş aralığındaki çocuklara yönelik sömestir kampının bu yılki teması kişisel ve sosyal gelişim. Program, okul ve ödevlerden yorgun düşen çocukların gevşeyip rahatlamalarını sağlayacak nefes egzersizleri, meditasyon, yoga gibi rahatlama tekniklerinin uygulanması ile başlayacak.

OYUNLARLA UYGULAMALI EĞİTİM

Hafta içi 5 gün boyunca devam edecek sömestir kampı boyunca çocuklar her gün “Sosyal Yaşam Becerileri” adı altında, iletişim teknikleri, yeni nesil görgü kuralları, kendi sorumluluğunun farkına varma gibi konularda kendilerini kişisel ve sosyal açıdan geliştirecek uygulamalı bir eğitim görecekler.
Bu eğitimin önemli bir parçası olan özdeğer konusunda da, çocuğun, birey olarak kendisine duyduğu saygı ve güveni nasıl geliştirebileceği, eğitim içinde pratik örneklerle verilecek.

HER GÜN BİR ATÖLYE

Çocukların keyifle katıldıkları atölyeler bölümünde ise, keşfetme isteğini tetikleyecek ve yaratıcı enerjiyi ortaya çıkaracak tasarım, ekoloji, tasarım, sanat, bilim ve mutfak atölyeleri yer alıyor.

Örneğin, ekolojik atölyede geri dönüştürülebilir malzemelerden sokaktaki dostlarımıza sıcacık yuvalar yapacağız.

Sanat atölyesinde hayal dünyamızdaki kahramanlardan parmak kuklalar yapıp onlarla oynayacağız.

Tasarım atölyesinde ise kendi robotumuzu tasarlayacağız.

Sömestir tatilinde deneyimli sınıf öğretmenleri eşliğinde akademik destek de verilecek.

Yarıyıl ödevleri tamamlanacak, varsa eksik konular tekrar edilecek.

Ayrıca kitap okuma saatleri, dikkat geliştirici oyunlar, oyunla pratik İngilizce de programın olmazsa olmazı.

Butik hizmet veren Kristal Çocuk Sömestir Kampı’nda çocuklar kendi yaş grubundan çocuklarla aynı grup içinde yer alıyor.

Her grup en fazla 12 öğrenciden oluşuyor.

ÇALIŞAN ANNE DOSTU

Kamp programı saat 10.00’da başlayıp 16.30’da sona eriyor. Kristal Çocuk, çalışan anneleri düşünerek sabah saat 07.30’da kapılarını açacak, akşam saat 19.00’a kadar açık kalacak. Çocuklar kendi yaşıtlarıyla keyifli bir tatil programının tadını çıkarırken, anneler de gönül rahatlığıyla işine odaklanacak.

Kristal Çocuk Sömestir Kampı için detaylı bilgi: (0216) 464 76 82

False