GeriEtkinlikler Bebek dostu oteller
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bebek dostu oteller

Bebek dostu oteller

Yazın gelmesiyle bebek sahibi anne babalar, çocuklarıyla birlikte güvenle tatil yapabilecekleri otel arayışına çoktan girdi. Çocuklu tatil konusunda anne babaların kafasında bazı soru işaretleri olsa da keyifle tatil yapılabilecek bebek dostu oteller mevcut. Sizin için listelediğimiz bebek dostu oteller tatil boyunca gerekli tüm ihtiyaçlarınızı karşılamayı hedefliyor.

Bebeğinizle birlikte keyif dolu tatil yapabileceğiniz bebek dostu otelleri sizler için derledik. Listedeki bebek dostu otelleri inceleyerek doğru oteli seçebilirsiniz.

RIXOS PREMİUM BODRUM

Bebek dostu oteller

Bebek dostu otel deyince Rixos Premium Bodrum akla gelen ilk seçeneklerden biri. Hotel şehir merkezine 10 km, Bodrum Havalimanı’na 25 km mesafede bulunuyor. Ebeveynler kadar bebeklerin de düşünüldüğü bu tesiste 18 ay-4 yaş grubu için ücretli günlük 3 saat bakım hizmeti veriliyor. Bebek odası, hobi sanat atölyesi, Rixy sinema, oyun parkı, mini disko, çocuk kulübü, çocuk havuzu, çocuk animasyonu, çocuk kaydırağı gibi imkanların yanı sıra bebekli aileler için bebek odası, uyuma odası, çocuk mutfağı, emzirme odası, çocuk restoranı, çocuk resepsiyonu, Rixy mini disko, Rixy beach, spor oyunları, bebek bakımı gibi hizmetler de bulunuyor.

VOYAGE SORGUN

 

Bebek dostu oteller
 

Voyage Sorgun, Side ve Manavgat'a 3 km, Antalya Havalimanı'na 65 km ve Antalya şehir merkezine 75 km mesafede bulunuyor. Bebekli ailelerin sıkça tercih ettiği tesiste tuvaletlerde bebek bakım ünitesi, ara öğün ikramları, biberon sterilizasyon imkanı, ana restoranda bebeğe uygun katı gıda hizmeti, bebek tuvaleti, su ısıtıcı ve bebek karyolası bulunuyor.

Aynı zamanda Voyage Sorgun’da bulunan Vogi Çocuk Kulübü ile bebekli ailelerin keyifle tatil yapması hedeflenmiş. Bu mini kulübe ve lunaparka 0-3 yaş grubu çocuklar ebeveyn gözetiminde katılabiliyor. Ücretsiz sunulan hizmetler; resepsiyonda bebek arabası ve puset, odaya ise istek üzerine bebek yatağı, bebek küveti ve file, lazımlık, tuvalet oturağı, bebek diyafonu, gece lambası, dijital termometre, çoklu priz, burun aspiratörü ve biberon ısıtıcısı bırakılıyor. Lobi barda 24 saat süt ve biberon sterilizatörü, mini barda süt, kakaolu süt, çikolatalı gofret, ana restoranda çocuk restoranı ve büfesi, mama sandalyesi, mikrodalga fırın, blender, hazır meyveli yoğurt, sade ve kakaolu süt, hazır kavanoz mama, tavuk suyu ve et suyu bulyon çorba, haşlanmış sebze (ebeveynlerin çorba hazırlaması için), meyve suyu, mini kulüpte uyku odası, TV odası bulunuyor. Havuz için su geçirmez bebek bezi de temin edilebiliyor. Eğer bebek dostu otel arayışı içindeyseniz Voyage Sorgun’a mutlaka göz atın.

SUENO HOTELS DELUXE BELEK

 

Bebek dostu oteller
 

Antalya’nın Belek Mevkii’nde yer alan Sueno Hotels Deluxe Belek bebek dostu oteller arasında yer alıyor. Sueno Hotels sadece çocuklu ailelerin değil, bebekli ailelerin de rahatça tatil yapabileceği otellerden biri. Tesiste bebeğinizi uzman kişilere emanet edebileceğiniz bebek kulübü mevcut. Bebek Kulübü 10:00-12:30 / 14:30-17:00/ 20:00-22:00 saat dilimlerinde hizmeti veriyor. Sueno Hotels’de bebekli misafirlere özel hizmetler şöyle; bebek yatağı, bebek maması, mama hazırlama köşesi, bebek arabası, mama sandalyesi, biberon temizleyicisi, çocuk büfesi, bebek önlüğü, özel bebek bakıcılığı hizmeti.

GÜRAL PREMİER TEKİROVA

  

Bebek dostu oteller
 

Güral Premier Tekirova bebeğinizle doya doya tatil yapabileceğin bir tesis. Tekirova merkezinde bulunan tesis; Kemer merkeze 17 km, Antalya şehir merkezine 65 km ve Antalya Havalimanı'na 75 km uzaklıkta. Her açıdan çocuğunuzu düşünen tesiste onu güvenle emanet edebileceğiniz bir kulüp olan Happyland bulunuyor. Bebek, çocuk, aynı zamanda gençler için tasarlanmış olan bu özel aktivite kompleksinde bebeğiniz için biberon sterilizasyon imkânı, restoranda bebeğe uygun katı gıda hizmeti, ara öğün ikramı, bebek karyolası, genel tuvaletlerde bebek bakım ünitesi bulunuyor. İhtiyaç halinde ise bebek küveti ve mama hazırlanması için su ısıtıcı da verilen hizmetlerden. Çocuklarınızı profesyonel ekiplere bırakabileceğiniz Happyland’in içinde 0-3 yaş arası bebek ve çocuklara özel tasarlanmış emzirme ve bez değiştirme odası da bulunuyor. Aynı zamanda Happyland bina içerisinde bulunan kamera sistemi sayesinde aileler odalarındaki televizyonlardan çocuklarının yaptığı faaliyetleri izleyebiliyor. Güral Tekirova’da ağaçların gölgesinde bulunan bebek plajı da ince kumlarıyla bebekli ailelerin en sevdiği yerlerden biri.

BELLIS DELUXE HOTEL

Bebek dostu oteller

 

Belek merkeze 5 km, Antalya Havalimanı'na 32 km ve Antalya şehir merkezine 35 km mesafede bulunan Bellis Deluxe Hotel’de bebeklerinizle çok eğleneceksiniz. Bellis Deluxe Hotel’de bulunan Bellis Çocuk Akademisi yaş grubunun ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmış. Yaş gruplarına özel aktivite ve eğlence sunan akademi, çocukların öğrenim yeteneklerini geliştirmek için hazırlanmış. Hem çocukların harika vakit geçirmelerini hem de ebeveynlerin kendilerine vakit ayırıp gerçek anlamda tatil yapabilmeleri hedeflenmiş. Ayrıca tesiste bebekli misafirler için özel katı gıda hazırlama hizmeti ve bebekli misafirlere özel oda servisi ile özel bebek menüsü hizmeti ücretsiz olarak sunuluyor.

AKKA ALİNDA HOTEL

  

Bebek dostu oteller
 

Akka Alinda Hotel Kemer merkeze 7 km, Antalya şehir merkezine 44 km ve Antalya Havalimanı'na 65 km uzaklıkta bulunuyor. Çocuklu ailelerin sıkça tercih ettiği otel aynı zamanda bebek dostu oteller arasında. Bebekler için babyphone, bebek karyolası, ihtiyaç halinde bebek küveti, çocuk restoranında ebeveynlerin isteği üzerine bebek maması hazırlanması, mama sandalyesi, genel tuvaletlerde bebek bakım ünitesi, bebek bakıcısı hizmeti mevcut. Tesiste bebek arabası, bebek lazımlığı, mama ısıtıcısı, biberon sterilizasyon imkanı, mikrodalga fırın ve blender bulunuyor.

LARA BARUT COLLECTION

 

Bebek dostu oteller

Lara Barut Collection, en popüler bebek dostu oteller arasında yer alıyor. Lara mevkiindeki tesis, Antalya merkeze 12 km ve Antalya Havalimanı'na 10 km mesafede konumlanıyor. Lara Barut Collection, bebekli ailelerin konfor ve rahatlığını düşünen otellerden biri. Otelde bulunan Bary Star Bebek Konsepti ile kusursuz bir tatil sunmayı hedeflemekte. Minikler için hazırlanmış alanda güvenli oyun alanları, sayısız aktivite sunuluyor. Lara Barut Collection da ücretsiz olarak; bebek yatağı, bebek arabası, telsiz, puset, bez değiştirme süngeri, bebek küveti, lazımlık, bebek şampuanı, lif, vücut losyonu, önlük, biberon ısıtıcı, ıslak mendil, su ısıtıcı, mama sandalyesi sunuluyor. Bu hizmetlerden Bary Star Bebek Konsepti kapsamında faydalanılabiliyor.

GLORIA VERDE RESORT

Bebek dostu oteller

Gloria Verde Resort’ta bebekleriniz için Gogi Vim Club bulunuyor. Tesiste bulunan WWW (What-When-Where) servisi ile 1-3 yaş bebeğinizin mamasının tarifini vererek istediğiniz yere istediğiniz zaman ulaşmasını sağlayabiliyorsunuz. Eğer isterseniz Gogi Kids Club mutfağını kullanarak bebeğinizin mamasını kendiniz hazırlayabiliyorsunuz. Gogi Vim Club’ünde bebeklerinizi oteli bünyesindeki bebek bakıcılarına emanet edebiliyorsunuz. VIM’de, hijyen (biberon temizleme fırçası, ıslak mendil, tek kullanımlık bebek önlüğü, kağıt peçete), beslenme (mama odası, bebek mutfağı, biberon ısıtıcısı, çocuk püresi, çocuk toz süt, organik meyve çayı, organik bisküvi, mama kaşığı), aksesuar (ergonomik yürüme oyuncağı, biberon, emzik, puset, bebek telsizi), banyo (sabun, şampuan, losyon, bebek küveti) ve acil durumlarda bebek bezi hizmetleri sunuluyor. Gogi Kids Club ise 1-14 arası yaş grubundaki çocuklar için tasarlanmış. Özel eğlence ve oyun alanı olan Gogi Fun Jungle, 5 farklı oyun istasyonu, Baby Room ve Sweet Dream Room özel uyku odalarından oluşuyor.

HÜRRİYET AİLE ÖZEL

Hazırlayan: Deniz Dila Temiz

False