GeriDekorasyon Yılbaşı ağacı nasıl süslenir?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yılbaşı ağacı nasıl süslenir?

Yılbaşı ağacı nasıl süslenir?

Spreyler ve simli toplar ile yılbaşı ağacı söylemenin yolları…

Yeni yılın yaklaştığı şu günlerde ‘yılbaşı’ denilince akla gelen ilk şeylerden birisi yılbaşı ağacı…Gerek evde gerek ev dışı mekanlarda yılbaşı ağacı süslemek insanları motive eder ve eğlenceli zaman geçirmesini sağlar. Yılbaşının yaklaştığı günlerde etrafa hakim olan renk kırmızı rengin yanına en çok özenle hazırladığımız yılbaşı ağacımız yakışır. Peki ya, yılbaşı ağacımızı en güzel şekilde süslemek için ne yapmak gerekir? İşte yılbaşı ağacınızın en güzel şekilde görünmesi için hazırlamanın yolları…

[fotogaleri=1006]

MEKANA UYGUN AĞACI SEÇİN

Ağacınızın boyu duracağı mekana göre farklılık gösterir. Öncelikle mekanınıza uygun olacak şekilde uygun boyuttaki ağacı seçmelisiniz. Küçük bir yılbaşı ağacı seçerek üzerine fazlasıyla süs eklemek ağacınızı kötü gösterebilir.

IŞIKLANDIRMALAR

Yılbaşı ağacı nasıl süslenir

Yılbaşı ağaçlarının vazgeçilmezi olan ışıklandırmalar ağacı asıl güzel gösterecek aksesuardır. Ağacınıza derinlik duygusu katmak için ışıklarınızı dalların üzerine birbirinden bağımsız bir şekilde yerleştirin.

RENKLİ TOPLAR

Yılbaşı ağacı nasıl süslenir

Renkli toplar ve bu renkli toplara eşlik edecek diğer aksesuarların arasındaki renk uyumuna dikkat edin. Yeni yılın simgesi haline gelmiş kırmızı rengi ağacınızda kullanmanız onun daha şirin gözükmesini sağlayabilir. Ağacın sadece dış dallarına değil iç dallarına da aksesuarları yerleştirebilirsiniz.

EL YAPIMI SÜSLEMELER KULLANABİLİRSİNİZ

Yılbaşı ağacı nasıl süslenir

Diğer aksesuarları yerleştirdikten sonra ağacınızı size özgü yapabilecek el süslemelerini yerleştirerek ağacınıza size özgü bir hava katabilirsiniz.

Kırılacak süsleri çocukların ulaşamayacağı dallara asmakta fayda var. Ayrıca uzun ince aksesuarlar kullanmak ağacınızın dikey görüntüsüne vurgu yaparak onun daha gösterişli gözükmesini sağlayacaktır. Bütün bu noktalara dikkat ederek hazırladığınız çam ağacının güzelliğini daha iyi görmek için mekandaki ışıkları kapatın. Sadece yılbaşı ağacınızın üzerindeki ışıklar parlasın! İşte özenle hazırladığınız yılbaşı ağacınız yeni yıla hazır...

[fotogaleri=1038]

False