Mehmet Akça
Mehmet Akça
Mehmet Akça

Yay burcunun dekorasyon tercihi

Yay burcunun favori rengi mor!

Haberin Devamı

Özgürlüğüne düşkün ve her zaman farklı olmayı seven yay burcundaki kişilerin, dekorasyon tercihlerinde de farklılıklar göze çarpıyor.

Mor renk evlerinde fazlaca kullandıkları tonlardandır. Fıstık yeşili, mor ve turuncu renginden döşenmiş mobilyalar, yayı çok heyecanlandırır ve zevk alırlar. Mat metallerden oluşan aksesuarlar ise onların doğallığa olan düşkünlüğünün bir göstergesidir. Duvarlarda dekorasyon için kullandıkları resimlerde, Uzak Doğu ülkelerini oldukça fazla görürüz.

Kimi yay burcu insanının evinde sporla ilgili bazı objeler göze çarpar fakat hepsinde görmek mümkün değildir. Çok meraklı ve sabırsız olduklarından, evini dekore ederken uzun süreli projelere çok önem vermezler. Aslında bakılırsa, dekorasyona pek de meraklı değildirler. Bu yüzden evlerinde çok eşyaya gerek duymazlar ve kurallara çok itaat etmezler. Mekan ne kadar egzotik olursa, yaylara o kadar uygun olur. Etnik özellikleri ve renklerdeki göz alıcı etkileri severler. Yeniliklere açık fakat aynı zamanda geçmişine bağlıdırlar.

Haberin Devamı

Tasarımcı Mehmet Akça

EVİNİZ KIŞA HAZIR MI?