GeriDekorasyon Şık mutfaklar için bunlara ihtiyacımız var
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Şık mutfaklar için bunlara ihtiyacımız var

Şık mutfaklar için bunlara ihtiyacımız var

Mutfakta harikalar yaratan ev hanımlarının en büyük destekçileri: Beyaz eşyalar!

Hanımlar evlerinde en çok zamanı şüphesiz mutfakta geçirirler. İster çalışan olsun ister ev hanımı, gün içinde en çok mutfağa giren ve burada zaman geçiren onlardır. İşte bu nedenle mutfakların şık olması, içerisinde bulunan teknolojik aletlerin de fonksiyonel ve aynı zamanda tasarım açısından göz doldurması gerekir.

Mutfakta harikalar yaratan ev hanımlarının kullandıkları beyaz eşyalar onların en büyük destekçileridir. Fonksiyonel ev aletleri sayesinde saatler harcanılarak yapılan işler birkaç dakikaya sığdırılabiliyor artık. 

Günümüzde, evlerde şıklığa verilen önemin artmasıyla birlikte hanımlar da beyaz eşya alırken dizayn ve tasarımlarına da bakıyorlar. Ocak, fırın, ankastre fırın, aspiratör, bulaşık makinesi, buzdolabı gibi her evin vazgeçilmezi olan beyaz eşyalar, hem işlevlerine hem de görsel özelliklerine bakılarak satın alınıyor. Mutfaklarda uyumun sağlanması için firmalar birbirinden şık beyaz eşya modellerini üretiyorlar. Böylece hanımlar da mutfaklarında bulunan hem şık hem de fonksiyonel ev aletleriyle daha mutlu bir şekilde yemek yapıyorlar. 

False