GeriDekorasyon Çalışan anneler için ev rahatlığında ofis
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çalışan anneler için ev rahatlığında ofis

Çalışan anneler için ev rahatlığında ofis

eOfis sanal ve hazır ofis hizmetleriyle verimli bir ortam sağlıyor.

eOfis hem çocuğundan hem de kariyerinden vazgeçmek istemeyen anneler için büyük kolaylık saylıyor. Sanal ve hazır ofis hizmeleri ile ofise bağlı kalmadan evden çalışma imkanı sunan eOfis, anneler için verimli ve prestijli bir çalışma ortamı sunuyor.

Günümüzde hem çocuğundan hem de kariyerinden vazgeçmek istemeyen anneler, evden çalışmayı tercih etmektedirler. Ancak evden çalışmanın da avantajları olduğu kadar dezavantajları da bulunmaktadır. Home Office çalışan anneler, bazen hem ev yönetimini hem ofis yönetimini aynı anda yürütememektedirler. Sekreterya ve diğer ofis işlemleri ev ortamında tek başına yürütmeye çalışan anneler, bir yandan ev işlerine de zaman ayırmaya çalışmaktadırlar ve sonuç olarak üzerilerine iki kat sorumluluk yüklenirken, iki kat da daha fazla yorulmuş olmaktadırlar.

Bu noktada eOfis, sağladığı kolaylıklar konusunda çalışan anneler için en iyi tercihi oluşturuyor. Dönemin yeni trendi haline gelen eOfis, sanal ofis ve hazır ofis hizmetleri ile Home Office çalışma sistemini geride bırakarak yeni ve prestijli bir çalışma ortamı sağlıyor. Ofise bağlı kalmayan ve ofis dışında çalışmayı tercih eden anneler için ofisin gereksiz tüm maliyetlerinden kurtarması ve gerektiğinde de ofisi kullanma imkanı sağlaması yönünden sanal ofis uygun bir çalışma yöntemini oluşturmaktadır.

Güçlü bir sisteme sahip olan “eOfis”, aramalara cevap verme, günlük posta, kargo, faks işlemlerini takip etme gibi sekreterya hizmetleri ile anneleri birçok ofis işlemlerinden kurtararak onlara zaman kazandırmaktadır. Ayrıca çalışan anneler tüm bu işlemleri eOfis’in ayrıcalıklı yazılımları ile web ve telefonları üzerinden de takip edebilmektedirler. Bu şekilde diğer işlerine yönelen anneler hiçbir çağrıyı kaçırmamış, günlük iletilerinin takibi için zaman harcamamış olmaktadırlar. Gerektiğinde de eOfis’in tüm bölgelerindeki Ofis ve toplantı odalarını kullanabilmektedirler.

False