Şenay Yangel
Şenay Yangel
Şenay Yangel

Burçlara göre dekorasyon tercihleri

Ev dekorasyonunda hangi burç, hangi eşyaları tercih ediyor?

Haberin Devamı

Doğum tarihimizin, zevklerimizi ve dekorasyon tercihlerimizi de etkilediğini biliyor muydunuz? Astrolog Şenay Yangel, hangi burçların evlerinde, ne tarz eşyaları tercih ettiklerini ve genellikle hangi renkleri daha çok kullandıklarını anlattı.


Burçlara göre dekorasyon tercihleri

Koç: Modern, kullanışlı ve gösterişli eşyalarla antik değeri olan mistik objeler tercih edebilirler. Yönetici gezegenlerinin rengi kırmızıyı özellikle yatak odalarında kullanabilirler. Oldukça zevkli kişilerdir. Halı seçiminde de kırmızın hemen her tonunun kullanıldığı modern çizgiler beğenilerini kazanacaktır.


Burçlara göre dekorasyon tercihleri

Haberin Devamı

Boğa: Boğalar, evdeki rahatlarına oldukça düşkün kişilerdir. Ev dekorasyonunda turuncuları, yeşilin hemen her tonunun kullanıldığı objeleri tercih edebilirler. Çiçek desenlerinin olduğu halılar onlara hitap edecektir. Halı seçiminde tercih ettikleri bir diğer özellik de halıların hijyen ve uzun süre sorun çıkarmadan kullanabilir olmasıdır. Desenli motifler de her zaman ilgilerini çekecektir.


Burçlara göre dekorasyon tercihleri

İkizler: İkizler insanı, ev dekorasyonunda çok fazla eşyanın hareket alanlarını kısıtlamasından hoşlanmaz ve her zaman modaya uygun mobilyaları tercih ederler. Metal objeler, sarı ve tonlarının kullanıldığı modern çizgilerin olduğu duvar objeleri zevklerine hitap edecektir. Halı seçiminde ise düz çizgilerin kullanıldığı, pastel tonları barındıran modelleri tercih edeceklerdir.


Burçlara göre dekorasyon tercihleri

Yengeç: Yengeçler yaşadıkları evde sakinlik ve huzur ararlar. Evlerinde ipek yastıklar kullanırlar. Kadifeler, pastel tonlar, inci beyazı, gümüş renkli objelerle dolu bir dekorasyonu tercih ederler. Ev aksesuarlarının kullanışlı, kolay temizlenen ve rahat olması onlar için oldukça önemlidir. Mistik izler taşıyan özel motiflerin olduğu halılar her zaman ilk tercihleri olacaktır.

Haberin Devamı

Burçlara göre dekorasyon tercihleri

Aslan: Yaşadıkları ortamda gösterişli eşyaları severler. Onlara hitap eden tarz klasik tarzdır. Gökkuşağının yedi renginin bulunduğu objeleri evlerinin hemen her köşesinde kullanabilirler. İmkanları el verdikçe ev dekorasyonunu yenileyen Aslan burçları; altın, turuncu, sarı tonlarının yoğun olduğu, modern ve gösterişli halıları tercih edeceklerdir.


Burçlara göre dekorasyon tercihleri

Başak: Doğal mobilya ve eşyalar her zaman ilk tercihleridir. Koltuklar, perdeler birbirleri ile uyumludur. Küçük antik eşyalar, biblolar onların ruhlarına hitap edecektir. Patchworklar, çiçek desenleri ve doğayı yansıtan renkler ilk tercihleri arasında olacaktır. Halı seçiminde modern çizgilerin yanı sıra antik desenli açık renklerin yoğun olarak kullanıldığı modellere yöneleceklerdir.

Haberin Devamı

Burçlara göre dekorasyon tercihleri

Terazi: Oldukça zevk sahibi, ev dekorasyonunda başarılı kişilerdir. Gül desenlerinin olduğu koltuklar ve perdeler ilk tercihleri arasındadır. Koyu mavi ve kırmızın kullanıldığı romantik objelerle evlerini süslemeyi severler. Halı seçiminde ise egzotik desenlerin kullanıldığı sanatsal figürlerin bulunduğu halıları tercih edeceklerdir.


Burçlara göre dekorasyon tercihleri

Akrep: Deri mobilyalar, koyu kırmızı ve siyahın kullanıldığı eşyalar her zaman ilgilerini çekecektir. Aksesuarlar konusunda oldukça zevklidirler. Koleksiyon tarzı objeler ilk tercihleri arasındadır. Renkli kristaller, modern dizaynlı mobilyalar onlara hitap eder. Halı seçiminde ise geometrik modern çizgiler ve bir rengin yoğun olarak kullanıldığı halıları tercih edeceklerdir.

Haberin Devamı

Burçlara göre dekorasyon tercihleri

Yay: Ev dekorasyonunda aynalar oldukça önemli bir yer tutar. Pratik ve kullanışlı eşyaları tercih ederler. Eski kültürlere ait objeler ve bunlardan oluşan bir köşe onları dinlendirecektir. Uzak doğu kültürüne ait duvar eşyaları da beğendikleri arasındadır. Koltuk ve perdelerde mistik, değişik tarzlar zevklerine hitap edecektir. Halı seçiminde ise mavi ve yeşilin tonlarının kullanıldığı mistik desenleri tercih ederler.


Burçlara göre dekorasyon tercihleri

Oğlak: Modern fakat klasik çizgiler taşıyan eşyaları tercih ederler. Eskitilmiş görünümde olan obje ve koltuklar da onlara hitap eder. Düz, sade, şık ve zarih bir tarzı benimserler. Postmodern tarzda obje ve eşyalar dekorasyonda onlar için birinci sıradadır. Halı seçiminde ise yine klasik ve eskiye ait motiflerin kullanıldığı modelleri tercih edeceklerdir. Renk olarak ise kahve ve tonlarını seçeceklerdir.

Haberin Devamı

Burçlara göre dekorasyon tercihleri

Kova: Rahatlarına çok düşkün Kova insanları, ev dekorasyonunda ışıklandırmaya oldukça önem verirler. Gösterişli, ilginç avizeler her zaman ilgilerini çekecektir. Parlak kumaşlar, koltuk ve perdelerinde yerini alacaktır. Birbirine uyumlu renklerin kullanıldığı döşemeler, modern çizgiler taşıyan masa ve sandalyeler, cam ve doğal kristaller, metal objeler onlara hitap edecektir. Halı seçiminde ise modaya uygun, sıra dışı motifler beğenilerine hitap edecektir. Renk konusunda ise mavi, mor ve tonlarını tercih edeceklerdir.


Burçlara göre dekorasyon tercihleri

Balık: Uçuk maviler, yeşiller, küçük çiçek motiflerinden oluşan koltuk ve perdeler, dekoratif şelaleler, mistik süs eşyaları, modern, rahat kullanışlı ve başkalarının da beğenisini kazanacak eşyalar onlara göredir. Koltuklarda ise büyük, rahat aynı zamanda şık modelleri tercih etmeye özen gösterirler. Resimlerden oluşan şık çerçevelerle süslenmiş bir bölüm duvarlarını süsleyecektir. Halı seçiminde geleneksel motiflerin kullanıldığı açık renkleri tercih edeceklerdir.