GeriAlışveriş Yumuşacık atıştırmalık: Tedi Kurabiye
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yumuşacık atıştırmalık: Tedi Kurabiye

Yumuşacık atıştırmalık: Tedi Kurabiye

Elma-tarçın ve karışık meyveli dolgusu ile Tedi Kurabiye, ara öğünlerde, tatlı isteğinin bastırdığı zamanlarda atıştırmalık lezzet sunuyor. Çıtır çıtır taze kurabiyenin içinden çıkan akışkan elma-tarçın veya karışık meyve dolgulu çeşitleriyle Tedi Kurabiye, çay saatlerine eşlik ediyor.

Gün içinde, çalışırken veya bir şey yeme ihtiyacı hissettiğinizde meyveli içeriğiyle tatlı isteğini karşılayan Tedi Kurabiye, hem yetişkinlerin hem de çocukların vazgeçilmez lezzetleri arasında yerini alıyor. Çay ve kahvenin yanında tamamlayıcı olarak yerini alan Tedi Kurabiye, hem leziz hem de düşük kalorili hafif formuyla açlığı yatıştırıyor. Yumuşacık elmanın, aromatik kokusuyla damaklarda unutulmayan lezzet bırakan tarçınla buluştuğu Tedi Kurabiyeler, gevrek tadıyla tatlı severlerin şimdiden favori atıştırmalığı oldu.

6’lı ve tekli paketleri, elma-tarçın ve karışık meyveli alternatifleriyle Tedi Kurabiye, evde, okulda, yolda tüketilmeye hazır. Tedi Kurabiye, çıtır çıtır taze kurabiyesi ve onu tamamlayan muhteşem meyve dolgularıyla tarif edilemeyen bir lezzet sunuyor. 

False