GeriAlışveriş Yeni yılı gillette ile pürüzsüz geçirin
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yeni yılı gillette ile pürüzsüz geçirin

Yeni yılı gillette ile pürüzsüz geçirin

İster günlük yaşamda ister seyahatte, günümüz kadınları her yerde her mevsim cildinin pürüzsüz görünmesini önemsiyor. Özellikle yılbaşı kutlaması gibi özel günlerde kendini daha da konforlu hissetmek isteyen kadınlar için pratik öneriler sunan Gillette Venus™, acısız ve zahmetsiz pürüzsüzlüğün yanı sıra konfor da vadediyor.

Kadınlar sadece yazın değil her mevsim kendilerini iyi ve daha özgüvenli hissetmek için pürüzsüz bir cilde sahip olmayı önemsiyor. Yapılan araştırmalara göre, pantolon da giyse, her 100 kadından 81’i pürüzsüz bir tıraş sonrası kendini çok daha konforlu hissediyor.

Kadınlara her mevsim, her yerde pürüzsüzlük sunan Gillette Venus™, yeni yıla hem cildindeki hem de kafasındaki pürüzlerden kurtularak girmek isteyenler için altın önerilerde bulunuyor.

ÖLÜ HÜCRELERE ELVEDA!

Duşta kaliteli bir tıraş bıçağı kullanmak kuru, ölü cilt tabakalarını uzaklaştırır, ardında ipek gibi yumuşak bir cilt bırakır. Yeni yılın kış aylarında da mükemmel pürüzsüzlük için cildinize maksimum özeni gösteren bir tıraş bıçağı kullanın.

Gillette Venus™ Comfortglide Breeze tıraş bıçakları cildi kayganlaştıran, esnek jel barlarıyla cildinizi sarar, vücudunuzun kıvrımları arasında kayarak zahmetsiz ve acısız pürüzsüz bir cilt sunar.

CİLDİNİZİ SUSUZ BIRAKMAYIN

Su içmek de cildinizin kurumasını engeller. Günde yaklaşık 8 bardak su içerseniz, kış aktivitelerinizde kendinizi daha enerjik hissedersiniz.
Sıcak su yerine ılık su!

Soğuk günlerde buharı bol bir duş keyifli olabilir ama sıcak suyla fazla temas cildinizi kurutur, kızarıklığa ve kaşıntıya yol açabilir; bunlar da kendinizi rahatsız hissetmenize yol açar. Duşta ya da banyoda su sıcaklığını artırmak yerine ılık su tercih edin, ardından da biraz daha soğuk suyla cildinizi durulayın. Ayrıca hava nemlendirici cihazlarla gün içinde cildinizin kaybettiği nemi, uykudayken kolayca geri kazanabilirsiniz.

Yeni yılı gillette ile pürüzsüz geçirin

CİLDİNİZİ ŞIMARTIN

Soğuk havalarda cilt sertleşmeye müsaittir. Duşta ya da banyoda kullanabileceğiniz bir vücut peeling’i ile ölü deriyi ovarak atın. Özellikle de dirsek, diz gibi daha fazla bakım gerektiren noktaları tüm kış bebek cildi gibi yumuşak tutun.

Nemlendirici açısından zengin bir vücut losyonu ile cildinizi şımartın. Losyonu, ılık bir duş ya da banyo sonrası cildiniz hâlâ nemliyken uygulayarak pürüzsüz bir tene sahip olun.

CİLDİNİZ EN GÜZEL KIYAFETİNİZ

Kışın da tüylerin sizi rahatsız ve konforsuz hissettirmesine izin vermeyin. Tıraş jeli veya sabuna ihtiyaç olmadan kolay kullanımı ile günlük yaşamda, her mevsimde ve her yerde kadınlara yumuşak bir cildin yanı sıra konfor ve rahatlık da vaat eden Gillette Venus™ Comfortglide Breeze ile tek bir adımda hem tüylerinizden kurtulun hem de ölü derilerinizden arının.

False