GeriAlışveriş Yeni ‘Febreze Banyo’ kötü kokuları maskelemeden yok ediyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yeni ‘Febreze Banyo’ kötü kokuları maskelemeden yok ediyor

Yeni ‘Febreze Banyo’ kötü kokuları maskelemeden yok ediyor

Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklanan P&G’nin hava ferahlatıcı markası Febreze’in sadece havadaki kötü kokuları gidermekle kalmayıp aynı zamanda kokuların banyodaki havlu, paspas gibi yumuşak yüzeylerine sinmesini de önleyen yeni ürünü ‘Febreze Banyo’, 45 gün boyunca kötü kokuları maskelemeden yok ediyor ve geri gelmesini engelliyor.

Tüketiciler, ferah bir koku vermenin yanı sıra kokuları gideren hava bakım ürünleri talep ediyor. Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklanan P&G’nin hava ferahlatıcı markası Febreze, kötü kokuları maskelemek yerine ortadan kaldırarak geride hoş ve ferah bir koku bırakıyor.

Banyolarda tuvalet kaynaklı kokular yapılan tüm müdahalelere rağmen sonuçsuz kalabilir. İstenilen kokusuz ortama ulaşabilmek için düzenli olarak tuvalet temizliği yapılmasına rağmen tuvalet kokuları varlığını koruyabilir ve ev sakinlerini rahatsız edebilir. Tuvalet kullanıldığında etrafa saçılan kötü koku molekülleri yumuşak yüzeylere tutunur ve paspas, havlu gibi yüzeylerden tekrar havaya salınarak bir kısır döngü yaratır.

Febreze’in devrim niteliğindeki yeni ürünü ‘Febreze Banyo’, sadece havadaki kokuları gidermekle kalmıyor aynı zamanda koku oluşumuna karşı yumuşak banyo yüzeylerinde (havlu, paspas gibi) koruyucu bir tabaka oluşturarak kötü koku moleküllerini nötralize ediyor, sinen kokuları ortadan kaldırıyor ve geri gelmesini engelliyor. Sadece tek bir dokunuşla aktifleşen ‘Febreze Banyo’, 45 gün boyunca banyo havasını ferahlatarak kötü kokulara kesin çözüm sunuyor.

45 gün boyunca ferahlık keyfi sunan ‘Febreze Banyo’; Temiz Çarşaf Ferahlığı, Dağ Esintisi ve Lavanta olmak üzere, üç farklı koku seçeneğine sahip.

False