GeriAlışveriş Wee Baby ateş ölçer ile bebeğiniz güvende
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Wee Baby ateş ölçer ile bebeğiniz güvende

Wee Baby ateş ölçer ile bebeğiniz güvende

Son teknolojiyle tasarlanan Wee Baby temassız ateş ölçer, anne ve babaların zor zamanlarındaki en büyük yardımcıları. Bebeklerin ateşlerini rahatlıkla kontrol edebilen cihaz, hızlı ölçüm yapmasının yanı sıra alarm ve hafıza özellikleriyle de kullanım kolaylığı sağlıyor

Türkiye’de 31 yıllık köklü geçmişiyle anneler ve bebeklerine faydalı ürünler geliştiren Wee Baby, elektronik ürün kategorisinde yer alan temassız ateş ölçeri yeni nesil hızlı, güvenilir ateş ölçer teknolojisiyle tasarladı. Alından 3 cm - 5 cm uzaklıktan vücut sıcaklığını ölçen cihaz, japon sensör sistemiyle bebeğin ateşi daha vücuda temas etmeden ölçümleme yapıyor ve bu sensör sayesinde arka arkaya yapılan ölçümlerde farklı sonuçları almanın önüne geçiliyor.

Renkli ve geniş ekran LCD dijital ekranıyla ışığa gerek duymadan kullanma imkânı sağlayan temassız ateş ölçer, ateş birimini hem Celcius hem de Fahrenheit cinsinden görüntüleyebiliyor. Vücut modunda üç renkli arkadan aydınlatma göstergesi ve yüksek ateş sesli uyarı özellikleri bulunuyor. ateş ölçer aynı zamanda bebek biberonunun, banyosunun, oda sıcaklığını ölçümleyebiliyor. Uyuyan bebekler için sessiz mod seçeneği de bulunan cihazın, son 32 sıcaklık ölçümünü hafızada tutma özelliği de bulunuyor.

False