GeriAlışveriş Vizyon sahibi bir diş fırçanız olsun ister misiniz?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Vizyon sahibi bir diş fırçanız olsun ister misiniz?

Vizyon sahibi bir diş fırçanız olsun ister misiniz?

Diş fırçalamaya bakışımızı değiştirmeyi amaçlayan dünyanın en saygıdeğer diş hekimleri, yüzde yüz doğal ve vegan bir diş fırçası tasarladı. Tüm dünyada satış rekorları kıran ilk bambu diş fırçası Humble Brush, doğada tamamen çözünebiliyor. Elde üretiliyor ve antibakteriyel olmasının yanı sıra son derece ergonomik bir tasarıma da sahip.

Yine doğadan ilham aldığı renklerle diş fırçasına estetik bir görünüm, diş fırçalamaya da keyif katıyor. En önemlisi, bir Humble Brush aldığınızda dünyanın herhangi bir yerinde ihtiyacı olan bir çocuğun ağız sağlığına kavuşması için destek oluyor, ona mütevazı bir gülüş hediye ediyorsunuz.

Özellikle son dönemde günlük hayatta yaptığımız basit seçimlerin bile büyük sonuçları olduğu gerçeği geniş ölçüde kabul görmeye başladı. Bizler de gündelik alışkanlıklarımızı bu düşünceye uygun olarak değiştirmeye başladık. Alanında uzman diş hekimleri tarafından geliştirilen, İsveç menşeli Humble Brush diş fırçaları, hem görünüşü, hem hammaddesi, hem de taşıdığı misyon sebebiyle diğerlerinden oldukça farklılaşıyor. Gündelik, sıradan bir alışkanlığa büyük bir sorumluluk yüklüyor.

Humble Brush diş fırçasının en önemli özelliği sıradan plastik diş fırçalarından farklı olarak bambu bitkisinden üretiliyor olması. Bu sebeple yüzde yüz doğal ve çevre dostu bir ürün. Doğada tamamen çözünebilme özelliği olan fırçanınkılları ise BPA (Bisfenol A) içermiyor. Üstelik satılan her bir Humble Brush ürünü sayesinde, ihtiyacı olan bir çocuğa diş fırçası bağışlanıyor ya da ağız bakım sağlığı hizmeti sunuluyor. Özetle, The Humble Co. ürünlerini satın alarak dünyanın kırsal ve ücra yerlerinde yaşayan, ağız sağlığı problemi olan ya da hiç diş fırçası sahibi olmamış bir çocuğa yardım eli uzatarak, gülümsemesine sebep oluyorsunuz. 

Vizyon sahibi bir diş fırçanız olsun ister misiniz

HUMBLE BRUSH DİŞ FIRÇALARI İLE HEM DÜNYAMIZ, HEM DE GÜLÜŞÜNÜZ RENKLENSİN

Ekolojik diş fırçası akımının öncülerinden olan The Humble Co., doğaya ve hayvanlara saygılı, insana ve sağlığa karşı sorumluluk sahibi ağız bakım ürünleri sunmaya kendini adamış bir marka. Sürdürülebilir malzemeleri seçerek üzerine düşeni yaptığına inanan marka, gerisini, doğru ürünleri seçme şansı ile bizlere bırakıyor. O zaman rengarenk, doğal ve sade tasarımları ile Humble Brush diş fırçaları hem banyolarımızı renklendirsin hem de dünyamızı.

Sunrino tarafından Türkiye’ye getirilen The Humble Co. ürünleri eczanelerde, kişisel bakım marketlerinde ve online alışveriş sitelerinde satışa sunuldu. Detaylı bilgi için http://www.sunrino.com/humble-brush’ı ziyaret edebilir, bu iyilik hareketine siz de katılabilirsiniz.

Vizyon sahibi bir diş fırçanız olsun ister misiniz
  

False