GeriAlışveriş Uyku öncesi hayal gücünü geliştiren bir dünya
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Uyku öncesi hayal gücünü geliştiren bir dünya

Uyku öncesi hayal gücünü geliştiren bir dünya

Çocukların hayal gücünün kapılarını aralamak ve zenginleştirmek adına yayımlanan Hürriyet Kitap Mishico Serisi’ne ait 2 yeni kitap çocuklarla buluştu. ‘Elbiseler mi Konuştu Yoksa’ ve ‘Canavar Gördüm Sanki’ minik okuyucuların beğenisine sunuldu.

Uyku öncesi hayal gücünü geliştiren bir dünya

Hürriyet Kitap etiketiyle yayınlanan Mishico serisi, 0-6 yaş çocuklarının kişisel gelişimleri sürecinde; karşılaştıkları sorunları çözme yöntemlerini, yeni şeyleri öğrenmeyi heveslendirmeyi, yaratıcılıklarını harekete geçirmeyi amaçlayan uyku öncesi kitapları.

Serinin ilk kitabı Mine Sayın’ın kaleme aldığı ‘Elbiseler Mi Konuştu Yoksa?’ Mimi’nin kedisi Leo ve dünyanın en hızlı koşan köpeği Lilo ile yaşadığı maceraları ve konuşan elbiseler üzerinden canlanan hayal dünyasını anlatıyor.

Tasarım ve mimarlık alanında ödüllü işler yapan, mekan tasarımı konusunda pek çok üniversitede konferanslar veren Sayın, yazdığı kitabın çizimleriyle de hikayeyi destekliyor ve çocukları eğlenceli bir dünya sunuyor.

Mine Sayın ile birlikte çocuk kitabı çizerliği kimliğine yazarlığı da ekleyen Şirin Dağtekin Yenen ise ‘Canavar Gördüm Sanki?’ adlı kitabıyla çocuk okuyucuları ve hep çocuk kalanlarla buluşuyor. Canavar Gördüm Sanki, ‘tam ortasından deniz geçen ışıklı bir şehirde’ geçen bir öyküyü sayfalarına taşıyor.

Sıcak bir yaz gecesi o güzel şehrin çocuk sakinlerinden Vili, ürkek aslan Melo, köpeği bay Burun ve uzun çorap fare Kiki’nin maceraları minik okuyucuları bir anda kitabın içerisine alıyor!

Mishico, özellikle metropol çocuklarının her zaman çocuk kalmayı başarabilen yaratıcı iç dünyalarına sesleniyor.

False