GeriAlışveriş Uno’dan limon kadar ferah ve lezzetli yeni ürün
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Uno’dan limon kadar ferah ve lezzetli yeni ürün

Uno’dan limon kadar ferah ve lezzetli yeni ürün

Uno tatlı atıştırmalık ürünlerine bir yenisini daha ekledi. Uno’nun atıştırmalık kategorisine eklediği en yeni ürünü olan Uno Limonlu Mini Kek, sahip olduğu enfes limon lezzetiyle tüketicilerin favori lezzeti olmaya aday.

Türkiye’de paketli ekmek denince ilk akla gelen marka Uno ekmek, farklı ürün alternatiflerini tüketicileriyle buluşturmaya devam ediyor. Bu vizyonla geliştirdiği en son ürünü, Limonlu Madelen Mini Kek, özellikle tatlı atıştırmayı seven kişilerin vazgeçilmezi haline geliyor.

Yeni ve inovatif ürün trendlerini yakalayarak, tüketicilerine farklı lezzetler sunan Uno’nun lezzet şefleri tarafından özenle hazırlanan Uno Limonlu Mini Kek; ev yapımı lezzeti ve tazeliğiyle tüketicilerine ulaşıyor.

Uno’dan limon kadar ferah ve lezzetli yeni ürün

Enfes limon tadına sahip Uno Limonlu Mini Kek, canınızın tatlı istediği her anda, molalarda keyifle tüketilebildiği gibi çocuklara ve misafirlere ev yapımı lezzetiyle ikram edilebiliyor. Pratik açılır kapanır ambalajıyla çantada ve çekmecede bayatlamadan kolayca saklanabilen, özel istiridye şekline sahip olan bu lezzet, ferah limon tadıyla çay ve kahve eşliğinde tüketicilerin vazgeçilmezi olacak.

Uno’nun dünya standartlarında üretim yapan tesislerinde, hijyenik şartlarda, el değmeden üretilen 200 gramlık aç kapa ambalajdan oluşan Uno Limonlu Mini Kek tüm market raflarında yerini alıyor.

False