GeriAlışveriş Suwen’in yeni koleksiyonunda doğaya duyarlı bir bakış
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Suwen’in yeni koleksiyonunda doğaya duyarlı bir bakış

Suwen’in yeni koleksiyonunda doğaya duyarlı bir bakış

Yenilenebilir ağaç malzemesinden botanik kökenli özel elyaflar üreten Lenzing Grubu; zarif ve fonksiyonel ürünleriyle Suwen ile iş birliği yaptı.

Suwen’in kadın ve erkek iç giyim ürünlerinden oluşan yeni koleksiyonu “Soft Touch”, TENCEL™ Modal elyafları kullanılarak üretiliyor.

Cilde hoş bir serinlik ve kuruluk hissi veren TENCEL™ Modal, ürünlerin defalarca yıkama sonrasında dahi yumuşaklığını ve parlaklığını korumasını sağlarken yıpranmaya karşı dayanıklılığını da artırıyor.

Vücudumuza gün boyu temas eden iç giyim ürünleri, sağlık ve konfor bakımından büyük önem taşıyor. Özellikle yaz mevsiminde sıcaklığın ve nemin artmasıyla birlikte iç giyim ürünlerinin konforlu olması büyük önem taşıyor. 

GÜN BOYU KURULUK VE SERİNLİK HİSSİ

Kadın ve erkek iç giyim ürünlerinden oluşan koleksiyon, ilk bakışta botanik kökenli elyafın sağladığı parlak görünümü ve yumuşak dokusuyla dikkat çekiyor. Özel teknolojisiyle ciltte hoş bir kuruluk ve serinlik hissi bırakan ürünler, sıcak ve rutubetli ortamlarda dahi rahat ettiriyor. Ayrıca defalarca yıkama sonrasında dahi yumuşaklığını ve parlaklığını koruyor.

CİLTTE NAZİK DOKUNUŞ SAĞLAYAN ECO SOFT TEKNOLOJİSİ

TENCEL™ Modal elyafların üretiminde, tekstil ürünlerine nazik bir yumuşaklık katan Eco Soft teknolojisi kullanılıyor. Bu teknoloji, ürünlere kattığı özelliklerin yanı sıra, doğaya saygılı bir üretim sürecini de ifade ediyor. Yüksek çevre standartları gözetilerek üretilen botanik kökenli TENCEL™ Modal elyaflar, toprakta ve denizde çözünebildiği için doğaya geri karışabiliyor. SUWEN Soft Touch serisini tercih eden tüketiciler aynı zamanda TENCEL™ elyaflar içeren bu koleksiyonu tercih ederek doğaya dost bir tutum sergilemiş oluyorlar.

False