GeriAlışveriş Stressiz bir yaşam için akıllı kapak teknolojisi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Stressiz bir yaşam için akıllı kapak teknolojisi

Stressiz bir yaşam için akıllı kapak teknolojisi

Kapağı kapattım, makineye bir daha çamaşır koyamam derdine son...

Stressiz bir yaşam için akıllı kapak teknolojisi

ADDWASH TEKNOLOJİSİYLE BAŞLAYALIM. BU TEKNOLOJİ HANGİ ÖZELLİKLERİYLE DİĞER ÇAMAŞIR MAKİNELERİNDEN AYRILIYOR?

Samsung olarak ev kategorisindeki ürünleri "güzel"den "olmazsa olmaz"a dönüştürürken dijital ev aletlerini esnek, kullanışlı, basit ve işlevsel yeniliklerle geliştirerek daha akıllı bir yaşamın önünü açıyoruz. Bu bağlamda, “AddWash Akıllı Kapak Teknolojisi” tüm ürünlerimizde kendini gösteren inovatif yaklaşımın simgelerinden birini oluşturuyor.

Bu teknolojinin en önemli özelliği, yıkama başladıktan sonra dışarıda unutulan çamaşırların stresine son vermesi. Bu teknolojiye sahip çamaşır makinelerinin önyükleme kapağının üzerinde bulunan ekstra kapak, unutulan çamaşırlar nedeniyle yeniden makinenin en baştan çalıştırılması derdini ortadan kaldırıyor.

MAKİNEYİ BAŞLATTIKTAN SONRA BİR ŞEY UNUTTUĞUMUZ AKLIMIZA GELDİ DİYELİM. AKILLI KAPAĞI AÇMAK İÇİN NE KADAR BEKLİYORUZ?

Örneğin, makineyi başlattıktan sonra bir gömleği ya da bir çorabı dışarıda unuttuğunuzu fark ettiğinizde tek yapmanız gereken Pause (Durdur) düğmesine basıp ek kapağı açmak ve çamaşırınızı yıkamaya dahil etmek. Ayrıca bu teknoloji yalnızca unutulan çamaşırları değil, yıkama döngüsünün sonlarına doğru eklemenin daha uygun olacağı hassas parçaları ya da ilave yumuşatıcı ve deterjanı da yıkama işlemi başladıktan sonra eklemenize imkan tanıyor. Böylece deterjan ve enerji tasarrufu sağladığınız gibi, zamanınızı da çok daha verimli kullanabiliyorsunuz.

Stressiz bir yaşam için akıllı kapak teknolojisi

PEKİ, BU KAPAK ÇOCUKLU AİLELER İÇİN BİR RİSK OLUŞTURUR MU? ÇAMAŞIR MAKİNESİ ÇALIŞIRKEN ÇOCUKLARIN ELLERİNİ HAREKET HALİNDEKİ ÇAMAŞIR MAKİNESİ TAMBURUNA UZATABİLECEKLERİ YENİ BİR KAPAK AÇILMASI RİSK YARATMIYOR MU?

Addwash teknolojisine sahip çamaşır makineleri çocuk kilidi gibi temel güvenlik özelliklerini barındıracak şekilde geliştirildi. Bu sayede çocukların yanlışlıkla ek kapağı açmasının önüne geçildi.

Herhangi bir çamaşır koymak istediğinizde, akıllı kapak yalnızca çocuk kilidi kaldırıldığında, makinenin tamburu tam olarak durduğunda ve içerideki sıcaklık 50 derecenin altına düştüğünde açılabiliyor. Ayrıca cihazın tasarımı sırasında yapılan binlerce test ile ekstra kapağın yetişkinler için kolay, çocuklar için zor açılmasına özen gösterildi.

AKILLI KAPAĞI KULLANDIĞINIZDA YIKAMA DÖNGÜSÜ DE BAŞA DÖNÜYOR MU VE EKSTRA PARÇA EKLEMEK İÇİN TAMBUR İÇERİSİNDEKİ SUYUN BİTMESİNİ BEKLEMEK GEREKİYOR MU?

Hayır, akıllı kapak teknolojisi sayesinde tambur içerisindeki su seviyesi ne olursa olsun yeni bir çamaşır ya da yumuşatıcı ekleyebiliyorsunuz ve yıkama döngüsü değişikliğe uğramadan devam ediyor.

NE TÜR KIYAFETLER EKLENEBİLİYOR?

Kolaylıkla unutulan çorap ve havlu gibi çamaşırları ekleyebilmenizin yanı sıra, AddWash’un ekstra kapağı içerisinden bir pantolon veya ceket gibi daha büyük parçalar geçecek kadar da büyük.

Stressiz bir yaşam için akıllı kapak teknolojisi

AKILLI KAPAK TEKNOLOJİSİYLE BERABER ÜRÜNÜN KADINLARIN HAYATI KOLAYLAŞTIRAN DİĞER ARTILARINDAN BAHSEDEBİLİR MİSİNİZ?

Tüketici ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılama vizyonu çerçevesinde bir araştırma yürüttük ve Avrupa’daki tüketicilerin %90’ının, yıkama döngüsü başladıktan sonra çamaşır makinesine ilave çamaşır koyabilmeyi istediği sonucuna ulaştı. Bununla beraber Avrupa’daki önden yüklemeli çamaşır makinelerinde bunu yapmak pek de kolay değil çünkü mevcut makinelerin kapakları sadece tambur içindeki su seviyesi yeterince düşük olduğunda açılabiliyor. Ayrıca tüketicilerin çoğu bu konuda yeterince bilgi sahibi değil.

Araştırmanın ortaya koyduğu bir başka sonuç da anket katılımcılarının büyük çoğunluğunun, makinenin kapağını açtığı takdirde dışarıya su döküleceğinden ya da makinenin bozulacağından endişe ediyor olması. Bu noktada AddWash teknolojisi, tüm bu çamaşır yıkama stresini bertaraf ediyor.

Ayrıca Süper Hızlı Program özelliğiyle AddWash, hızlı su püskürterek deterjanın çabucak durulanmasına ve giysilerin daha hızlı yıkanmasına imkan veriyor. Temizleme performansından ödün vermeden 1 saatten daha hızlı yıkayan Süper Hızlı Program ile kazandığınız vakitle neler yapacağınız ise tamamen size kalmış.

PEKİ, ADDWASH’A AKILLI TELEFONLA UZAKTAN ERİŞİM SAĞLANABİLİYOR MU? BU TEKNOLOJİNİN KULLANIMIYLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLİR MİSİNİZ?

Akıllı denetim özelliği AddWash çamaşır makinelerinin hem Android hem de iOS işletim sistemine sahip akıllı telefonlarla iletişim kurabilmesini sağlıyor. Ev içinden ya da dışından akıllı telefonunuz ile çamaşır makinenizi çalıştırıp durdurabiliyorsunuz. Planlanan yıkama süreci başladığında akıllı telefona doğrudan bildirimler alabiliyor, böylece her an her yerde çamaşırlarınızın durumundan haberdar olabiliyorsunuz. Yıkama döngüsünün ne zaman biteceğini size haber veren uyarılar ile ne zaman durulama dönemine geçildiğini görebiliyorsunuz. Bu sayede uzun programda yıkamak istemediğiniz kıyafetlerinizi ne zaman makineye eklemeniz gerektiğini de kolayca öğrenebiliyorsunuz.

False