GeriAlışveriş Emziren annelere rafine sofra şekeri içermeyen helva: Toros Naturel
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Emziren annelere rafine sofra şekeri içermeyen helva: Toros Naturel

Emziren annelere rafine sofra şekeri içermeyen helva: Toros Naturel

1964 yılından bu yana Ermenek’in dağlarından sofralara gelen lezzet Toros Naturel helva, katkı maddesiz oluşu ve doğal içeriğiyle, kış günlerinin vazgeçilmez lezzeti…

Türk kültüründe önemli bir yeri olan tahin helva sofralarımızın olmazsa olmazıdır. Özellikle soğuk kış günlerinde, balık sofraları arkası ve emziren anneler içinse ayrı bir önem taşır. Bundan yola çıkarak, nesillerdir Karaman’ın Ermenek ilçesinin dağlarından elde edilen ürünlerle helva yapan Toros Naturel, hem besin içeriği hem lezzeti ile kış aylarında sofraların baş tacı.

Yarım asırdır Toros Naturel adı ile sofralarımıza gelen Ermenek helvasının asıl hikayesi yüzyıllar öncesine dayanıyor. Ermenek’in dağlarından doğan lezzet, yüz yıllardır bölgenin özel üzümleri ve tahin karışımından ortaya çıkarılıyor.

Rafine şeker kullanılmadan sadece üzümün kendi doğal şekeri ile tatlandırılan Toros Naturel, büyük küçük herkes için ideal bir besin kaynağı. Asırlık maziye sahip Ermenek helvası, 1964 yılından bu yana ise Toros Naturel olarak sofralardaki yerini alıyor.

EMZİREN ANNELER İÇİN EN DOĞAL VE EN LEZİZ DESTEK

Soğuk kış günlerinde, keyifle tüketilen bir tat olan helva, aynı zamanda emziren anneler için de önemli bir besin kaynağı olma özelliği taşıyor. İçerisinde katkı maddesi ve sofra şekeri içermemesi sebebiyle, gönül rahatlığı ile annelerin süt artırımına destek olmak için tüketebileceği Toros Naturel, bu özel dönemde onların hem destekçisi hem de motivasyon kaynağı oluyor.

False