GeriAlışveriş Radyasyondan korunmanız mümkün!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Radyasyondan korunmanız mümkün!

Radyasyondan korunmanız mümkün!

Pastel Sağlıklı Yaşam Alanları ile hem kendinizi hem de ailenizi koruyun.

Pastel Sağlıklı Yaşam Alanları, konusunda uzman ekibi ve tekniği ile ev ve ofis gibi yaşam alanlarınızda 3 günlük çalışma sonunda, %99 oranında ömür boyu sizi ve sevdiklerinizi radyasyondan koruyor.

Teknolojinin kolaylıklarından vazgeçmemizin mümkün olmadığı bu çağda her an vücudumuzun içinden düşük ve yüksek frekansta radyasyon dalgaları geçerken kısa ve uzun vadede birçok olumsuz etkiye de sebep olur. Bu etkiler arasında kısa vadede; baş ağrıları, konsantrasyon bozukluğu, yorgunluk hissi, embriyo gelişiminin zarar görmesi gibi sorunlar görülmekteyken, uzun vadede; beyin hücrelerinde ölüm ve tümör, kalp rahatsızlıkları, kanser, lösemi, kısırlık gibi tedavisi zor ve hatta imkansız sonuçlar gözlemlenir.

Pastel Sağlıklı Yaşam Alanları, koruma altına almak istediğiniz ortamın duvar ve tavanlarının özel koruma malzemesi ile kaplandıktan sonra, seçeceğiniz dekoratif bir boya ya da duvar kağıdı ile kaplanmasını sağlıyor. 3 gün içinde anahtar teslim bir uygulama ile Pastel Sağlıklı Yaşam Alanları, ömür boyu radyasyondan korunma güvencesi veriyor.

Pastel Sağlıklı Yaşam Alanları'nın kullandığı bu teknikteki özel malzeme Türkiye’nin akredite kuruluşları olan Fizik Mühendisleri Odası, İstanbul Teknik Üniversitesi, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından ayrı ayrı yapılan gözlemler sonucu radyasyonu %99 oranında engellediğine dair raporlara da sahip.

False