GeriAlışveriş Pepee kitapları 1 milyon çocuğa ulaşacak
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Pepee kitapları 1 milyon çocuğa ulaşacak

Pepee kitapları 1 milyon çocuğa ulaşacak

Kitap, düşünebilmeyi öğretir, insanlarla, doğayla ilişki kurmanın anahtarını verir. Çocuklar için yapılacak en değerli yatırım onlara kitap sevgisini aşılayarak bol bol okumalarına destek olmaktır. Düşyeri, çocukların çok sevdiği Pepee karakterinin yer aldığı kitaplarıyla çocuklara kitabı sevdiriyor. 1 milyon çocuğa ulaşma hedefiyle yola çıkan Düşyeri, eğlenceli ve eğitici içerikleriyle çocukların düş kurmasına yardımcı oluyor.

Kitaplar, çocukların dil becerilerinin pekişmesine, onların bilişsel, duygusal, ruhsal ve ahlaki açıdan gelişmesine yardımcı oluyor. Çocuklar kitaplar sayesinde düşünmeyi, düş kurmayı ve etraflarında var olan şeyleri sorgulamayı öğreniyorlar. Çocuklar için eğlenceli ve eğitici içerik sunma ilkesiyle hareket eden Düşyeri, Pepee kutu oyunları ile çocukların hayal dünyasını geliştirirken, öykü kitaplarıyla okuma alışkanlıklarını artırıyor. Her çocuğun kitapla büyümesini isteyen Düşyeri, her çocuk kitap okusun projesiyle ile 1 milyon çocuğa ulaşmayı hedefliyor.

PEPEE KİTAPLARI A101 İLE TÜRKİYE’NİN HER YERİNDE

Pepee kitapları 1 milyon çocuğa ulaşacak

Düşyeri ve A101 Market mağazaları farklı bir iş birliğine imza atıyor ve Pepee kitaplarını çocuklarla buluşturuyor. Düşyeri tarafından hazırlanan Pepee öykü kitapları, çadır ve kutu oyunları, 26 Temmuz’dan itibaren tüm A101 Market mağazalarında raflardaki yerini alıyor.

“DÜŞ” BECERİLERİ GELİŞİYOR

Pepee kitapları 1 milyon çocuğa ulaşacak

Çocukların dünyasına dokunarak, onların düş becerilerini geliştirmeyi hedefleyen Düşyeri, çocukların yaz tatilinde zamanlarını daha verimli kullanmalarını amaçlıyor. Pepee öykü kitapları çocukların zihinsel becerilerini geliştirip kitap okuma alışkanlığı kazandırırken; oyun çadırı çocuklara yeni bir oyun alanı yaratarak hayal güçlerinin gelişmesine olanak sağlıyor. Kutu oyunlarının içinde bulunan eğitici yap bozlar ise çocukların eğlenirken öğrenmelerine yardımcı oluyor.

False