GeriAlışveriş Özel kumaşı sayesinde göğüsleri dikleştiriyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Özel kumaşı sayesinde göğüsleri dikleştiriyor

Özel kumaşı sayesinde göğüsleri dikleştiriyor

Dünya iç giyiminin ünlü markalarını tek çatı altında bir araya getiren G Lingerie, kadınların iç dünyalarına yönelik ürünleri Türkiye’ye getirmeye devam ediyor.

Kadınların iç dünyalarına konfor sağlayan ve kendilerini güzel hissetmelerini hedefleyen Lovable Tonic Lift modeli, 28 günde daha sıkı ve dik göğüsler yaratıyor. Özellikle anne ve anne adaylarının hassas noktası vücut formu ve sağlığı konusunda yardımcı Lovable Tonic Lift, 28 gün düzenli kullanıldığında kan dolaşımını hızlandırıyor, göğsü doğal görünümüne kavuşturarak daha diri, dik ve yumuşak olmasını sağlıyor.

Doğum öncesinde ve sonrasında alınan kilolar, hormonal değişimler, emzirme ve yaşın ilerlemesi sebebiyle göğüs formunu ve diriliğini kaybediyor. Buna bağlı olarak yanlış sütyen kullanımı da bu süreci hızlandırarak göğüslerin erken yaşta sarkmasına sebep oluyor. Lovable Tonic Lift, 28 günde bu izleri silmeye yardımcı olarak kadınları hem rahat hem de mutlu hissettiriyor.

Özel geliştirilmiş EMANA kumaşı ile kan dolaşımını hızlandıran Lovable Tonic Lift, ince ve yumuşak yapısıyla göğse yuvarlak bir görünüm kazandırıyor.Farklı renk seçenekleri ve şık tasarımı ile dikkat çeken Lovable Tonic Lift, sınırsız yıkama özelliği sayesinde de uzun süre kullanım sağlıyor.

BİLİMSEL OLARAK KANITLANMIŞ SONUÇLAR

Kadınların %77’si daha sıkı bir tene sahip oldu.
Kadınların %73’ü daha diri bir göğse sahip oldu.
Kadınların %82’si daha yumuşak bir ten hissine ulaştı.

False