GeriAlışveriş Konforlu görüş için: Seiko SmartZoom
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Konforlu görüş için: Seiko SmartZoom

Konforlu görüş için: Seiko SmartZoom

Seiko SmartZoom dijital cihazların gözlerdeki olumsuz etkilerini düşünmeden, modern yaşamın getirdiği dijitalleşmenin tadını çıkarmak için tasarlandı. İnsan gözünün doğal odak uzaklığı uzak mesafe iken; milenyum çağıyla birlikte görme gereksinimleri büyük değişimler geçirdi.

Seiko Smart Zoom tüm bu değişimleri kapsayan yenilikçi bir ürün. SmartZoom, rahat görüş ve odak uzaklıkları arasında sorunsuz geçişler sağlayarak, dijital çağın zorluklarında kullanıcıya destek oluyor.

Son derece ince ve hafif olan 360° iç asferik SEIKO SmartZoom, geniş bir görüş alanı ve olağanüstü görüntü kalitesi sunuyor. SmartZoom özellikle ekranlara daha yakından ve gözleri kasmadan bakmaya olanak sağlıyor. Dahili yakınsallık desteği teknolojisi, ekstraoküler kaslardaki gerginliği azaltarak odak uzaklıkları arasından rahat geçişlere izin veriyor. Dört seviyede sunulan ‘yakınlaştırma gücü’ (Zoom Power) kişisel ihtiyaçlara göre en hassas şekilde ayarlanıyor. SmartZoom 0.5 - 0.75 - 1.0 - 1.25 indexlerinde yaşam tarzına göre ve dijital göz yorgunluğunu azaltma amacıyla tasarlanıyor.

KİŞİSELLEŞEN ÜST DÜZEY GÖRÜŞ

Seiko SmartZoom standart parametrelere göre işlenirken SEIKO SmartZoom Xceed ise kişisel parametrelere göre ayarlanan en üst düzey kişiselleştirme özelliğiyle olağanüstü konfor sağlıyor. Tüm gün boyunca kişisel gereksinimler kullanılan dijital cihaz yoğunluğuna göre ayarlanarak zahmetsiz keskin görüş deneyimi yaşatıyor.

False