GeriAlışveriş Kışın çatlayan dudaklara tam koruma ve bakım
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kışın çatlayan dudaklara tam koruma ve bakım

Kışın çatlayan dudaklara tam koruma ve bakım

Avène Dudak Bakım Kremi; hasar görmüş dudakları, içeriğindeki sükralfat, Avéne Termal Suyu ve Cold Krem sayesinde onarır, anında rahatlatır, tahrişi giderir ve besler. Dudaklara ekstra yumuşaklık verir, dudağın doğal parlaklığını zenginleştirir.

Kadın erkek fark etmeden havalar soğuyunca dudaklarımız hemen kurumaya başlar, çatlar, hatta kanar. Bu durum hem kötü bir görüntü hem de acı verir. Tek çözüm onları çok iyi korumak ve nemlendirmektir.

Eau Thermale Avène Cold Cream Baume Lévres, yıpratıcı hava koşulları ya da bazı ilaç tedavileri sonrası kurumuş, yarılmış ve çatlamış dudakları özel olarak besler, korur. Akışkan yapısı sayesinde hasar görmüş dudak bölgesine çok kolayca ve acısız bir şekilde tampon hareketlerle uygulanır. Kuruyan ve çatlayan dudaklar için Dermatologların medical çözümü olan Avène Cold Cream Baume Lévres dudak bakım kremi ile soğuk havaya meydan okuyabilirsiniz.

Yumuşatıcı cold krem içerdiğinden akışkan dokusu ile çok yumuşak ve kolay bir şekilde acı vermeden dudaklara uygulanabilir. Gün boyu çatlamış dudaklara istenilen sıklıkta kullanılabilir.

False