GeriAlışveriş KIKO Milano’nun yeni koleksiyonuyla eşsiz bir deneyim
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

KIKO Milano’nun yeni koleksiyonuyla eşsiz bir deneyim

KIKO Milano’nun yeni koleksiyonuyla eşsiz bir deneyim

İtalyan profesyonel makyaj markası KIKO Milano, Ross Lovegrove tarafından tasarlanan Free Soul Koleksiyonu ile eşsiz bir deneyim sunuyor.

İtalya'nın lider kozmetik markası KIKO Milano’nun yeni koleksiyonu Free Soul, sınırları aşan bir güzelliğe ilham kaynağı oluyor. Palmiye desenini çağrıştıran tasarımıyla Free Soul Koleksiyonu, Ross Lovegrove’un imzasını taşıyor.

Sınırlı sayıda üretilen koleksiyon; cilt bakımı ve makyaj ürünlerinin yanı sıra şık aksesuarlardan oluşuyor. Tazeliği ve açık havanın cazibesini yansıtan Free Soul Koleksiyonu, tüm cilt tonlarına uygun makyaj ürünlerini bir araya getiriyor. Güneşin etkisiyle bronzlaşmış görünümü sağlayan bronzlaştırıcı, cilde ışıklı bir zemin hazırlarken; dudaklardaki çarpıcı renkler makyajı zenginleştiriyor. Tırnaklar ise; koleksiyonun ruh halini uyandıran ilkbahar renkleriyle süsleniyor.

KIKO Milano’nun yeni koleksiyonuyla eşsiz bir deneyim

Şubat ayında raflarda yerini almaya hazırlanan Free Soul Koleksiyonu’nun sınırlı sayıda üretilen ürünleriyle tanışmak için KIKO Milano mağazalarına davetlisiniz!

False