GeriAlışveriş Keten lifi ince telli saçlarınıza hacim katsın
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Keten lifi ince telli saçlarınıza hacim katsın

Keten lifi ince telli saçlarınıza hacim katsın

Klorane Keten Lifi İçeren Saç Bakım Spreyi, saçı ağırlaştırmayan hafif formülü, silikonsuz ve ultra yumuşak içeriğiyle, doğuştan ince telli saçların beslenmesi için kökten uca koruyucu bakım yaparken, hacim kazanmasına yardımcı olur, güçlü saç gelişimini destekler.

Doğuştan ince telli saçlara hacimli bir yumuşaklık verir ve kolay şekil almasını sağlar. Düzenli kullanımla saçların pürüzsüz, ışıltılı olmasına yardımcı olur.

İnce, hacimsiz ve sağlıksız görünen saçlarınızı doğru seçilmiş ürünlerle yapılan bakım sayesinde gür ve hacimli bir görüntüye kavuşturabilirsiniz.

Klorane Keten Lifi İçeren İnce Telli Saçlar İçin Hacim Veren Bakım Spreyi, saçlara kökten uca hacimli bir görünüm sunmaya yardımcı olmak üzere geliştirilmiştir. Yumuşak ve dayanıklı özelliğe sahip, liflerinin kalitesi ile bilinen Keten Lifi içerir. Saçı ağırlaştırmayan hafif formülü ile saça yumuşaklık sağlar. Formülünde silikon ve paraben bulunmaz. Klorane Keten Lifi içeren şampuan ve saç kremiyle birlikte kullanıldığında sonuçlar daha etkili olabilir.

Klorane Keten Lifi Ekstreli Bakım Sprey, kullanım açısından pratiktir, ıslak ya da kuru saçta kullanabilirsiniz. Saçlarınızı yıkadıktan sonra havlu ile fazla suyunu alın ve özellikte saç diplerine uygulayarak, tüm saçı tutam tutam ayırın ve spreyi püskürtün. Durulamaya gerek olmadan, saçınızı kurutarak şekil verebilirsiniz. Hacim kazandırmak için kuru saç üzerinde de uygulayabilirsiniz. Uygulama esnasında göz ile temasından kaçınınız.

False