GeriAlışveriş Kadınların yeni gözdesi: “Lola” makyaj masası
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kadınların yeni gözdesi: “Lola” makyaj masası

Kadınların yeni gözdesi: “Lola” makyaj masası

Güzelliğine önem veren kadınlara yatak odalarında ışıltılı ve keyifli bir kişisel bakım alanı yaratan Lola makyaj masası, ayrıca profesyonel makyözlerin ve ünlü youtuberların iş yerlerinde en gözde dekorasyon ürünleri arasında yer alıyor.

Güzelliğine değer katmak isteyen kadınların, yatak odası ve iş yerlerinde son dönemlerde vazgeçemediği dekoratif ürünler arasında yer alan ve Dreambig The Furniture Company tarafından tasarlanan Lola makyaj masası fonksiyonel tasarımı ile oldukça dikkat çekiyor.

Dresuar masasının kendi etrafında dönebilen hareketli aynası zarif, sade ve estetik stile sahip kadınların makyajlarını konforlu ve her açıdan rahat bir şekilde yüzlerini görerek yapabilmeleri için tasarlandı. Farklı beklentileri karşılamak için titizlikle imal edilmiş bu dekoratif makyaj masasında ayrıca takı ve aksesuarlarını koyabilecekleri iki adet çekmecesi ve bir takım pufu bulunuyor.

Kadınların yeni gözdesi: “Lola” makyaj masası

Dreambig The Furniture şirketinin kurucu ortakları Mimar Özgür Erişgin Özkan ve Mimar Defne Tamer Besceli’nin kadınların en büyük ihtiyaçlarından yola çıkarak özenle tasarladığı ve detayları ile fark yaratan mobilyaları gerek görüntüleri gerekse işlevselliği açısından kişisel yaşam alanlarına şıklığı ve rahatlığı getiriyor.

False