GeriAlışveriş Kadının gücünden ilham alana tasarımlar
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kadının gücünden ilham alana tasarımlar

Kadının gücünden ilham alana tasarımlar

Mago Jewelry’nin Reborn Koleksiyonu güçlü kadınların favorisi...

Mago Jewelry, koleksiyonlarında kullandığı pırlanta, değerli ve yarı değerli taşlar ile altının eşsiz uyumu sayesinde kadınların en sevdiği mücevher markalarından biri.

Mago Jewelry’nin yeni koleksiyonu Reborn’un çıkış noktası her yeni güne güçlü bir şekilde yeniden uyanan kadınlar.

Eski zamanlara atıfta bulunan Reborn koleksiyonu içerisinde barındırdığı taş, kalkan, ok, ateş ve kale gibi gücü temsil eden semboller ile kış mevsiminde kadınları büyülemeye aday.

Lidyana.com, Ankara S9 Boutique, İzmir, Çeşme Designers of OZ’da satışa sunulan Mago Jewelry’de Reborn koleksiyonunun yanı sıra birçok farklı mücevher çeşidi de mevcut. 

Kadının gücünden ilham alana tasarımlar

Adını İtalyanca “sihir” ve “sihirbaz” kelimelerinden alan Mago Jewelry, koleksiyonunda yer alan dikkat çekici mücevherlerinin yanı sıra kişiye özel olarak da tasarlayabildiği takılar ile kadınların hayatını renklendiriyor. Mago Jewelry’nin yeni koleksiyonu Reborn ise ismini İngilizce “yeniden doğuş” kelimesinden alıyor.

Tasarımın giderek önem kazandığı günümüzde Mago Jewelry mücevhere kattığı eşsiz bakış açısı ile fark yaratıyor. Altın ve pırlantanın birbirlerine uyumundan faydalanan Mago Jewelry’de kadınların keyifle takacakları yüzükler, kolye, küpe, earcuff, şahmeran ve bilezikler mevcut.

Kadının gücünden ilham alana tasarımlar

KADININ GÜCÜNDEN İLHAM ALAN TASARIMLAR…

Mago Jewelry’nin yeni koleksiyonu Reborn ise kadınların zevkle kullanacakları parçalardan oluşuyor. Tüm insanlık tarihi boyunca kadının gücünü göz önünde bulundurarak yaratılan bu yeni koleksiyon eski zamanlara da atıfta bulunuyor. Kadının içinde barındırdığı gücü sembolize eden ok, kalkan, kale, taş, ateş gibi şeylerden ilham alarak yaratılan bu koleksiyon kadının gücüne güç katmayı, baktıkça gücünü yeniden hatırlatmayı hedefliyor.

Her yeni güne, tüm yaşadıklarına rağmen, yenilenerek, yeniden uyanan kadının gücünden etkilenerek yaratılan koleksiyondaki parçalar arasında dikkat çekici yüzükler, kolyeler ve küpeler mevcut.

Kadının gücünden ilham alana tasarımlar

Mago Jewelry, son koleksiyonu Reborn’da da kişiye özel değişiklikler yapabiliyor. Markanın bire bir vermiş olduğu takı danışmanlığı ile kadınlar koleksiyonda kendilerine en çok yakışacak parçayı rahatlıkla bulup, satın da alabiliyor.

False