GeriAlışveriş İtalyan ustalardan deri sanatı: Superglamourous
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

İtalyan ustalardan deri sanatı: Superglamourous

İtalyan ustalardan deri sanatı: Superglamourous

İtalya’da, modanın kalbi Milano’da doğan, el yapımı erkek ayakkabısının bir numaralı markası Superglamourous, erkeğin zarif ve modern stil yolculuğuna eşlik ediyor. Her sezonun doğru ve konforlu markası, özenle düşünülmüş her detayıyla özel anların, gündelik rahatlığın vazgeçilmezi oluyor. Superglamourous, İtalyan sıklığını giyim tarzına yansıtmak isteyen Türk erkekleri birbirinden farklı alternatifler sunuyor.

Modanın kalbi Milano’da doğan Superglamourous, erkek ayakkabısında İtalyan şıklığını yaşatıyor. Özel ustaların ellerinde tek tek özenle işlenen birinci sınıf İtalyan deri ayakkabılar, konforun kapılarını sonuna kadar açıyor. Dünya modasının sınır tanımaz markası Superglamourous, masalsı modelleriyle farkını hissettiriyor. Superglamourous, şıklık ve rahatlığı erkek ayakkabısında dünyanın muhteşem coğrafyalarına taşıyor. İtalyan ustaların ellerinden Doğu’ya uzanan Superglamourous, Aston Martin’in şirketi olan D&D Grup ile Türkiye ve Türki Cumhuriyetlerde erkek ayakkabı stilini özel bir boyuta taşıyor. Pürüzsüz deri, değerli kadife ve ipek kumaş, Swarovski’nin eşsiz detaylı uyumuyla dünyanın kalbine yayılıyor.

HER ANINIZDA

Özel anların vazgeçilmezi olan Superglamourous, gündelik hayata ise özel anlar katıyor. Stil sahibi erkeğin her anında yanında olan Superglamourous, keşif yolculuğunda rahatlığa imzasını atıyor.
Yenilikçi tarzıyla, konforun peşinden giden marka; el işi nakışları, renk karması ve keşifleriyle İtalyan zarafetini ayaklarınıza getiriyor.

TARZINI YANSIT

Superglamourous, erkek ayakkabısında modern dokunuşlarını en ince detaylarda bile hissettirirken, yaz aylarının da vazgeçilmezi oluyor. Sling sırtlı daireler, Venedikli babunlar ile katlanabilir deri sırtlı pantoufle gibi ikonik stillerin yaratıcısı marka, her an yeni ürünlerini, muhteşem koleksiyonlarıyla müşterilerini keşfe çıkarıyor.

False