GeriAlışveriş İndirimli alışveriş döneminde bunlara dikkat edin!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

İndirimli alışveriş döneminde bunlara dikkat edin!

İndirimli alışveriş döneminde bunlara dikkat edin!

Birçok marka sezon değişirken, sezon ortasında ve sezon bitiminde indirimler yapıyor. Moda severler internet sitelerinden ya da markaların cep telefonlarına attığı mesajlardan günler öncesinden indirimin başlayacağının haberini alıyor ve o gün mağazalara koşturuyorlar. Beğendiğiniz kıyafetleri yarı fiyatına almak çok tatmin edici fakat indirimlerden dolayı çoğu kişinin gözü dönüyor ve hiç giymeyeceği kıyafetler alabiliyor. İşte, indirim dönemlerini en doğru şekilde değerlendirme yöntemleri.

İndirim dönemlerinden fiziksel mağazaya gitmeden önce beğendiğiniz markaların indirime soktuğu ürünleri görmek ne alıp ne almayacağınız konusunda bir fikir edinmenizi sağlar. Bazı sezon ürünlerinin çeşitli varyasyonları her mağazada oluyor. En beğendiğinizi bu sayede daha kolay almanız mümkün. Aynı zamanda saatlerce mağazalara girip çıkmanıza da gerek kalmaz. Çünkü önceden nerede ne var biliyor olursunuz!

TREND PARÇALARDAN ÇOK YATIRIM PARÇALARI TERCİH EDİN

Modellerde gördüğümüz kıyafetler çok çekici gelebiliyor. Her moda parçayı almak yerine günlük hayatınızda da kullanabileceğiniz kıyafetleri alın ki her sezon dolap yenilemek zorunda kalmayın. Tarzınıza göre o parçaları da gayet havalı bir hale sokabilirsiniz. Bu noktada yaratıcılığınız devreye giriyor! Hem kimsede olmayan bir parçayı giymek daha iyi değil mi?

SIRF UCUZ DİYE SONRADAN BEĞENMEYECEĞİNİZ PARÇALARI ALMAYIN

Yarı fiyatından daha aza düşen etiketler de tehlikeli olabiliyor. Böyle gördüğünüz bir kıyafeti hemen alıp hiç giymeden önce bir durup düşünün. Çünkü daha sonra giymeyeceğiniz bir parçayı satın almak uygun fiyatlı olsa bile gereksizdir.

ALMADAN ÖNCE KIYAFETİN ÜSTÜNÜZDEKİ DURUŞUNU DİKKATLİCE İNCELEYİN

Bu madde özellikle pantolonlar için geçerli. Modelini çok beğendiğiniz halde vücut tipinize uymayan pantolonları tercih etmekten kaçının. Aynı zamanda ceplerinin duruşuna da dikkat etmekte fayda var. Diğer parçalar için de mutlaka üstünüzde duruşuna bakın.

False