GeriAlışveriş İkinci bebeği için de Bebelac Gold’u tercih etti
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

İkinci bebeği için de Bebelac Gold’u tercih etti

İkinci bebeği için de Bebelac Gold’u tercih etti

Ünlü oyuncu Pelin Karahan, ilk bebeği Ali Demir’de olduğu gibi ikinci bebeği Can için de Bebelac Gold Çocuk Devam Sütü’nü tercih etti.

Kullanan her 10 anneden 9’unun tavsiye ettiği Bebelac Gold Çocuk Devam Sütü ile ilgili ikinci bebeğinde yaşadığı tecrübelerini anlatan Pelin Karahan, “Can ile Bebelac Gold Çocuk Devam Sütü’nü kullanmaya başladık. Can eskisi gibi huzursuz değil, göbüşümüz rahat etti, etrafa gülücükler dağıtıyoruz.” dedi. 

Ünlü oyuncu Pelin Karahan, fermantasyon yöntemiyle geliştirilen Türkiye’nin ilk ve tek çocuk devam sütü Bebelac Gold’u, ilk bebeği Ali Demir’de olduğu gibi ikinci bebeği Can için de tercih etti. Karahan, kullanan her 10 annenin 9’u gibi Bebelac Gold Çocuk Devam Sütü’nü öneriyor.

Sosyal medyada oğlu Can ile yaşadığı deneyimleri aktaran Karahan, “Can bazen geceleri acıktığı için uyanıyor ve uykusu bölündüğü için de çok huzursuz oluyordu. Tabii 1 yaşına geldiğinden, benim de sütüm azalmıştı. Ali Demir’den tecrübeli olduğum için Can’a da Bebelac Gold Çocuk Devam Sütü kullanmaya başladım. Can artık eskisi gibi huzursuz değil, göbüşümüz rahat etti, etrafa gülücükler dağıtıyor. Kullanan her 10 anneden 9’unun bir bildiği varmış.” dedi.

Bağımsız araştırma şirketi IPSOS tarafından Kasım 2017’de yapılan araştırmaya göre, Bebelac Gold Çocuk Devam Sütü kullanan anneler arasında, bebeğinin rahat ve mutlu olduğunu söyleyen 10 anneden 9’u ürünü tavsiye ediyor. Bebelac Gold Çocuk Devam Sütleri Türkiye’nin fermantasyon yöntemi ile geliştirilmiş ilk ve tek çocuk devam sütüdür. Yoğurt, kefir gibi fermente gıdalar, başta sindirim sistemi olmak üzere pek çok faydayı da beraberinde getirir.

False