GeriAlışveriş Humble Brush, sadece bir diş fırçası değil…
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Humble Brush, sadece bir diş fırçası değil…

Humble Brush, sadece bir diş fırçası değil…

Diş hekimleri tarafından geliştirilen ve desteklenen Humble Brush, sadece bir diş fırçası değil… Yetişkin ve çocuklar için özel olarak tasarlanan ve elde üretilen Humble Brush diş fırçları 6 farklı renk seçeneği ile estetik bir görünüme ve ergonomik bir kullanıma da sahiptir.

Doğada çözünür fırça sapına sahip Humble Brush, %100 doğada çözünür bambudan üretilmektedir. Dünyanın en hızlı büyüyen bitkisi olan bambu doğasıyla itibariyle, antibakteriyeldir. Yetiştirilmesi sırasında gübreleme ve ilaçlama istemez. Plastik diş fırçaları en az 600 yıl içinde geri dönüşürken, Humble Brush diş fırçasının sapı 3 yıl içinde doğada çözünmektedir. Yumuşak fırça kılları BPA içermez. Fırçalar; şeffaf, doğada çözünür, tamamen bitkilerden üretilmiş paketlerdedir. Kutularıysa %100 geri dönüştürülmüş malzemeden mamuldür. 

%100 DOĞAL VE VEGAN DİŞ MACUNLARI 

Charcoal Diş Macunu: Aktif kömür içeren siyah renkli diş macunu, sürdürülebilir hindistancevizi kabuklarından formüle edilmiştir. Hindistancevizi kabuğu doğal bir antioksidan olup süper etkili bir beyazlatıcı, cilalayıcı ve koku azaltıcıdır.SLS, Pareben, sentetik koruyucu içermez. Dünyanın en saygın sertifikalarından “natrue” ve “vegan” sertifikalarına sahiptir.

Fresh Mint Diş Macunu: Komple ağız bakım etkisine sahip yani diş çürümelerine, ağız kokusuna karşı etkili, diş eti hassasiyeti gibi sorunlar için oldukça etkili.

Pink Diş Macunu: Diş çürümelerine, plak oluşumuna ve diş eti hassasiyetine karşı etkili bir diş macunu. Pembe ağız bakımı serisinin gelirinin bir bölümü meme kanseri araştırmaları ve farkındalığı programları için ayrılmaktadır.

Kids Diş Macunu: Çilek aromalı bu diş macunu 0-6 yaş çocuklar için özel olarak formüle edilmiş. Diş macunu doğal & vegan içeriği ile diş kaybının önlenmesinde oldukça etkili. SLS ve Paraben gibi koruyucu ve köpürme etkisi yaratan maddeleri içermiyor. 

BAMBU SAKLAMA KAPLARI

Humble Brush fırça saklama kapları %100 bambudan imal edilmiştir. Özel tasarım bir ürün ve şık bir aksesuardır. Kullan at bir ürün olmadığı için uzun süreli kullanım sağlayan bir diş fırçası koruyucusudur. 

AĞIZ İPLERİ

Diğer tüm ürünlerde olduğu gibi ambalajından ipine kadar %100 geri dönüşümlü bir üründür. Diş iplerinin üzeri mumla kaplıdır ve doğal bitkisel tatlar içermektedir. Nane, limon ve tarçınlı seçenekleri mevcuttur. 

BAMBU PİPETLER 

%100 bambudan imal edilmiş bir üründür ve sağlığa zararlı plastikten üretilmiş pipetlere ciddi bir alternatif oluşturmaktadır. Uzun süreli kullanıma uygun olup, temizleme aparatı ile birlikte satılmaktadır. Bambu bitkisinin doğası gereği direkt ağıza temas eden pipette bakteri oluşumunu engellediğinden sağlıklı bir üründür. 

KULAK ÇUBUKLARI 

Diğer tüm plastik ürünlerde olduğu gibi kulak çubukları da doğaya zarar vermektedir. Türkiye’deki tüm ürünler plastikten yapılmaktadır. Humble Brush kulak çubuğu ise, bambu sap ve organik pamuktan imal edilmiş olup, %100 çevreci ve vegan bir üründür.

GERÇEK DOĞAL VEGAN SAKIZLAR 

Humble Brush sakızları, petrol bazı içermediği gibi; kavuçuk ya da plastik türevi farklı bir sentetik malzeme, renklendirici, şeker, koruyucu veya aspartham içermemektedir. Sağlıklı, çevreci ve vegan bir sakızdır. Diyabetik hastalar ve çocuklar, şeker içermediği için güvenle kullanabilir.

False