GeriAlışveriş Güneş gözlüğünden kışın da vazgeçmeyin…
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Güneş gözlüğünden kışın da vazgeçmeyin…

Güneş gözlüğünden kışın da vazgeçmeyin…

Güneş gözlüğü sadece yazın değil, kışın da aynı özenle kullanılmalı. Güneşten yeryüzüne yansıyan zararlı ultraviyole ışınlara karşı, göz sağlığının korunması için güneş gözlüğü kullanımı 4 mevsime yayılmalı.

Güneş gözlükleri mercek özelliklerinden dolayı, zararlı ışınların gözle temasını engelleyerek gözün hasar almasının önüne geçiyor. Özellikle kışın karlı havalarda yansımayla doğrudan göze temas eden ışınlar, göz sağlığını olumsuz etkiliyor. Göz sağlığı için, güneş gözlüğü yazın kullanılır algısının önüne geçilerek, güneş ışınlarının olduğu her gün gözük kullanmaya özen gösterilmeli.

SERENGETI POLLUX 9000

Güneş gözlüğünden kışın da vazgeçmeyin…


Her zamana uygun, mevsimsiz güneş gözlüğü Pollux, dayanıklı asetat ile üretildi. Kahverengi ve siyahın muhteşem buluşması yüksek kaliteli camları sayesinde kaliteli görüş ve netlik sağlarken hafifliği ile rahat bir kullanım ve konfor sunuyor. Ayrıca gözlükte kullanılan camlar polarizasyon ve spekral kontrol sayesinde ışık dalga boylarını kontrol edip zararlı ultraviyole ışıktan gözü koruyor. Tüm dünyada en iyi güneş gözlükleri arasında olan Serengeti güneş gözlükleri göz doktorları tarafından tavsiye ediliyor. 

SERENGETI PETER 4045

Güneş gözlüğünden kışın da vazgeçmeyin…


Peter, metal ve derinin birleşmesiyle güçlü ve havalı bir görüntü sunar. Yeşil renk ile birleşen tasarımıyla her zaman şık görünmenizi sağlar. Alışılmış camların aksine modellerinde ultra-hafif mineral camlarda en ince camı kullanan Serengeti, eşsiz bir optik netlik sağlayan mineral camları, geleneksel camlardan yüzde 20 daha ince olarak üretiliyor.

SERENGETI SOPHIA

Güneş gözlüğünden kışın da vazgeçmeyin…


Her açıdan çarpıcı olan Sophia, güzel renk ve desenleri sergilemek için mükemmel malzeme olan asetattan, elle üretilmiştir. Sophia, özel uyum için yaptığı bahar renkli sapları sayesinde konfor ve stilin birbirinden ayrı olmadığını kanıtlıyor. Serengeti güneş gözlüklerinin standart özellikleri arasında Spectral Control, fotokromik ve polarizasyon teknolojileri yer alıyor. Bu özellikler birleşerek yüksek çözünürlükte bir görüntü vermek üzere benzeri olmayan bir kontrast sağlıyor. Aynı zamanda gün boyunca her ışık koşulunda kullandığı teknolojileri sayesinde kaliteli bir görüş desteği sağlıyor.

SERENGETI LIA

Güneş gözlüğünden kışın da vazgeçmeyin…

Modern, zarif, baş döndürücü, feminen tasarımı ile dikkatleri üzerinize çekecek. Küçük yüzler için olan müthiş sap tasarımı, göz alıcı kedigözü ve galvaniz metal birleşimi ile adeta bir mücevheri andırıyor. Sıcacık renkleri ile her mevsime uygun ve esnek formu sayesinde tüm dinamizme ayak uyduran Lia en hafif mineral camlar kullanılarak ile üretildi. Serengeti mineral camlarıyla donatılmış merceklerin zamansız stil ve kaliteyle birleşiminden oluşan model, hafif metal malzemeler ile en iyi güneş gözlüğü teknolojisi isteyenlere özel Serengeti koleksiyonunda yerini alıyor.

GÖZ DOLDURAN SERENGETI

Kalitesi, şıklığı, fonksiyonelliği ve rahat kullanımı ile ün salmış Serengeti, fotokromik cam teknolojisi ile diğer gözlük markalarından ayrılıyor. Gözlük camlarında kullandığı polarizasyon ve spekral kontrol özellikleri sayesinde ışık dalga boylarını kontrol ederek, gözleri zararlı ultraviyole ışınlardan koruyabilen teknolojiye sahip. Alışılmış camların aksine modellerinde ultra-hafif mineral camlarda en ince camı kullanıyor. Eşsiz bir optik netlik sağlayan mineral camları, geleneksel camlardan yüzde 20 daha ince olarak üretiliyor. Aynı zamanda mineral camlar, aşırı sıcaklık değişimine ve çizilmelere karşı maksimum dirençte dayanıklı olacak şekilde tasarlanıyor.

False