GeriAlışveriş Güçlü tırnaklar için bakım şart!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Güçlü tırnaklar için bakım şart!

Güçlü tırnaklar için bakım şart!

Kusursuz zarif bir ele sahip olmanın yolu bakımdan geçiyor. Bakım ürünleri koleksiyonuna yeni ürünler ekleyen Inglot, tırnak bakımında da iddialı. Inglot zengin içerikli tırnak bakım yağları ve cilalarıyla da tırnakların güçlenmesini ve manikürün uzun ömürlü olmasını sağlıyor.

Inglot, yoğun ve canlı renkli ojeleriyle birlikte koleksiyonunda yer alan tırnak bakım ürünleriyle güzel görünmenin yanı sıra sağlık ve bakıma verdiği önemi kanıtlıyor. Bakım ürünlerine yeni eklenen ürünlerden biri olan Conditioning Nail Oil, tırnaklara lüks bir bakım sağlarken, kolay kırılan tırnakları güçlendiriyor. İçeriğinde atkuyruğu özütü, E ve C vitamini, argan jojoba ve elma çekirdeği yağı bulunuyor.

Softening Cuticle Oil ise, tırnak etlerinizdeki elastikiyeti artırarak, aşırı kuruluktan koruyor. Jojoba, hindistan cevizi, kayısı çekirdeği yağları, zeytin özütü ve koenzim Q10 gibi zengin içerikleri barındıran Softening Cuticle Oil ile yumuşak ve bakımlı tırnaklara sahip olmak hayal değil. Günde en az iki kez Conditioning Nail Oil ile birlikte kullanılması en iyi sonucu elde etmenizi sağlayacak.

TIRNAKLARDA YOĞUN PARLAKLIK 

Manikürünüzün uzun ömürlü olması için geliştirilen Iconic Gel Glossy Top Coat ile ojenizin rengini daha da belirginleştirebileceksiniz. Kullanımı çok kolay olan top coat, kurumuş oje üzerine sürülerek pürüzsüz bir görünüm elde etmenizi sağlıyor.
   

False