GeriAlışveriş Geniş ürün yelpazesi ile her ihtiyaca hitap ediyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Geniş ürün yelpazesi ile her ihtiyaca hitap ediyor

Geniş ürün yelpazesi ile her ihtiyaca hitap ediyor

Zücaciye sektöründe uzun yıllardır çalışmalar sürdüren Zülfikar Güçlü tarafından hayata geçirilen yeni firma Academia Mutfak Gereçleri, pişirme sanatı anlamına gelen Artcook markası altında ürünlerini sektörle buluşturuyor.

7 yıl önce patenti alınan Artcook, 2017 yılının yazında sektöre giriş yaptı. Geniş ürün yelpazesine sahip Artcook, her ihtiyaca hitap etmeyi amaçlıyor. Pişirme grupları üzerine kurulu Artcook'ta masaüstü mutfak ürünleri de yer alıyor.

Tamamı yerli üretim ürünlerden oluşan Artcook'un hedefi yapışmayan, paslanmayan, yanmayan, uzun yıllar dayanıklı mutfak ürünler ile yemekleri daha lezzetli hale getirmek.

ONLİNE SATIŞLARA DA BAŞLADI

Türkiye'nin birçok bölgesinde satışlarını sürdüren Artcook, online satışlara da başladı. İthal ürünlerin de yer aldığı Artcook, ürün yelpazesini gitgide geliştirmeye başladı, 2018'de farkını göstermeyi hedefliyor.

Kısa sürede büyük başarı yakalayan Artcook ürünlerinin bu kadar sevilme nedeni, çok dayanıklı olması, ihtiyaçlara cevap vermesi ve de kolay bir kullanım yapısına sahip olması.

ODALARDA BİRİNCİ SINIF ŞIKLIK

Artcook ürünleri, geniş ürün yelpazesi ile her ihtiyaca hitap eder. Özellikle Artcook Granit Derin Tencere en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Granit Kaplama Teknolojisi ile yüksek kalitede pişirme performansı ve kolaylık sağlar. Yapışmaz granit iç ve dış yüzeyi kolayca temizlenir ve oldukça dayanıklıdır.

Granit tencerenin herhangi bir kimyasal maddeyi yiyeceklere geçirmemesi ile de beğeni topluyor. Yanmaz ve yapışmaz tavalar ve tencereleri mutfağımıza sokan ve mükemmel bir pişirme deneyimi yaşamamıza yardımcı olan Artcook, salonunuzu da unutmadı.

Odaya otantik ve farklı bir görünüm verdiği için en fazla tercih edilen sehpa çeşitleri ahşap sehpa çeşitleridir. Fakat en çok tercih edilen sehpalar beyaz lake olan modellerdir. Artcook'un en çok giden diğer bir ürün seçeneği ise birinci sınıf işçilik ve kaliteli ahşapla üretilen'Artcook Zigon Sehpa ve Artcook Antik Sehpa' olarak belirlendi. Kurulumu kolay kaliteli parçalardan oluşan ürünlerde ahşap kalitesi kendini gösterirken görünümüyle yine göz kamaştırıyor.

False