GeriAlışveriş Essence yeni ürünleriyle baharı karşılıyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Essence yeni ürünleriyle baharı karşılıyor

Essence yeni ürünleriyle baharı karşılıyor

Renkleri, enerjisi ve canlılığıyla essence, yeni ürünleriyle bahara mutlu gülümseler bırakacak. Doğal ve taze bir görünümle tüm gözlerin üzerinizde olmasını istiyorsanız, essence’in portföyüne eklediği yeni ürünleri tercih edebilirsiniz.

essence’in yeni göz farı paleti essence in love with rose göz paleti, adeta baharın gelişini müjdeliyor. Yumuşak, uzun süre kalıcı dokusu, mat, parlak ve metalik efektler sayesinde özgür ve canlı bir görünüm kazanabilirsiniz. Kirpiklere hacim veren ve görünümünü sabitleyen essence volume hero waterproof, suya karşı dayanıklı dokusuyla cesur ol mesajı veriyor. Kirpiklerin yoğun gözükmesine odaklanan yeni maskara, yoğun ve geniş plastik fırçasıyla her bir kirpiği vurgulamaya yardımcı oluyor. essence glow to go highlighter paleti ise pastel tonlardaki renkleriyle yüzünüze baharın ışıltısını yansıtacak.

KADİFE GÖRÜNÜMLE DUDAKLAR DAHA ÇEKİCİ 

Kremsi mat bitişiyle dudaklarınızı zengin mat renklerle buluşturan essence colour up shine on, yüksek pigmentli yumuşak dokusuyla dudakları kurutmadan zengin kadife bir görünüm sağlıyor. essence colour boost mat likit ruj ise hızlı kuruyan teknoloji ve matlaştırıcı etkili içeriğiyle dudaklarınızda ekstra bir katman hissi yaratmadan mat bir bitiş elde edeceksiniz. Likit dokusu sayesinde dolgun görünen dudaklarınız daha da çekici olacak.

TIRNAKLARDA YOĞUN RENKLER 

Yoğun renkleri, yüksek kapatıcılığıyla birleştiren yeni the gel essence ojeleri, jel parlaklığı ve uzun süre kalıcılığıyla ilk tercihiniz olacak.

False