GeriAlışveriş “Erkeklere İçin Hamilelik Rehberi” ilham veriyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

“Erkeklere İçin Hamilelik Rehberi” ilham veriyor!

“Erkeklere İçin Hamilelik Rehberi” ilham veriyor!

Günümüz babalarının eşlerinin hamilelik döneminde bir ebeveyn olarak bu sürecin sorumluluğunu eşleri ile birlikte almalarına yardımcı olacak bir başucu kitabı niteliğindeki “Erkekler için hamilelik rehberi” iyi bir baba olmak isteyen tüm baba adaylarına ilham veriyor.

“Erkekler için hamilelik rehberi” Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Hüseyin Mutlu’nun hem bir hekim olarak deneyimlerinden yola çıkıyor hem de eşi ile birlikte iki kız çocuğu yetiştiren baba kimliğiyle yaklaştığı dili sayesinde babaların duygularını anlayarak tüm baba adaylarına yol gösteriyor.

Baba adaylarının ve onların çevresindeki herkesin bu süreçteki duyarlılığını ve farkındalığını artıracak “Erkekler İçin Hamilelik Rehberi” tüm baba adaylarının okuması gereken zengin içerikli bir rehber niteliğinde bir anlatımla karşımıza çıkıyor. 

Dr. Mutlu kitabı ile hamilelik boyunca eşlerinin değişen hormonal, bedensel ve duygusal süreçleri ile birlikte erkeklerde de aşırı sabır ve hoşgörü mekanizması geliştiğinin altını çizerek tüm aileler için faydalı olmasını dileyerek bu kitabı yazdığını ifade ediyor. 

Baba olmayı planlayan, baba olmaya hazırlanan veya babaların annenin yaşadığı hamilelik sürecinde duygularını ve yaşadığı değişikliği anlayabilmek isteyen her bireyin mutlaka okuması gereken ve Akis Kitap tarafından yayınlanan “Erkekler için hamilelik rehberi” 40 haftalık hamilelik sürecinde babalara ve eşlerine ışık tutuyor.

False