GeriAlışveriş DeFacto yeni yıl partisinde nostalji rüzgarları estiriyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

DeFacto yeni yıl partisinde nostalji rüzgarları estiriyor

DeFacto yeni yıl partisinde nostalji rüzgarları estiriyor

Caddeler, sokaklar, mağazalar, vitrinler, ofisler ve evler kısacası her türlü yaşam alanı ışıl ışıl görünümlerle süsleniyor ve dünya yeni yıla büyük heyecanla hazırlanıyor.

Yenilenme ruhuyla yüksek motivasyon içinde olan milyonlar, acısıyla – tatlısıyla bir yılı geride bırakırken yeni yıla da eğlenceli bir başlangıç yapmak için kolları sıvıyor. Çeşitli temalarla hazırlanan yılbaşı partileri planlanıyor ve geçmişe özlem duyanlar yine dönem temalarına yoğunlaşıyor.

NERDE O ESKİ YENİ YILLAR

Büyük umutların ve güzel dileklerin tohumlarının ekildiği ve her yaştan insanın sevdikleriyle vakit geçirmek istediği yılın en güzel gecesi aslında her ne kadar yeni bir yılın başlangıcı olsa da aynı zamanda bir önceki yılın bitişi, zamanın da hızla geçişini akıllara getiriyor. Geçmişi özlemle ananlar o yıllara geri dönemiyor ama özlemlerini gidermek için yeni yılı fırsat biliyor, özellikle renkli anılara sahip olan 80’ler partilerinde kendilerini buluyor ve geçmişle kucaklaşıyor.

DEFACTO İLE PARTİ BAŞLASIN!

Partiyle bütünleşmek isteyenler kendisini 80’ler modasının sert ve renkli rüzgarına kaptırıyor: Kabarık saçlar, yüksek omuzlar, pantolonlar ve sivri burunlarla yapılan kombinler tercih ediliyor. Kadın, erkek ve çocuk gibi her yaştan kişi için farklı ve özgün koleksiyonlar oluşturan DeFacto; 80’ler koleksiyonuyla yeni yıla renkli giriş yapmak isteyenlerin ilgisini çekiyor. Pembe, bordo, turuncu gibi 80’lere damgasını vuran renk tonlarıyla, dönemin baş temsilcisi vatkalar ve yüksek belli bol kesim pantolonlarıyla kullanıcıları trend bir şekilde 80’lere götürüyor ve yapılan kombinlerle yeni yıl partisinde nostalji rüzgarları estiriyor.

False