GeriAlışveriş Danone, kefir mucizesini çocuklarla buluşturuyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Danone, kefir mucizesini çocuklarla buluşturuyor

Danone, kefir mucizesini çocuklarla buluşturuyor

Danone Sütlü Ürünler’in çocuklara özel tasarımla ürettiği ve bu anlamda Türkiye'de ilk ve tek olan Danone Disney Çilekli Kefir, raflarda yerini aldı.

Milli Eğitim Bakanlığı kantin kriterlerine uygun olarak hiçbir koruyucu ve renklendirici içermeden üretilen Danone Disney Çilekli Kefir sayesinde, çocuklar artık kefiri severek içecek.

Besleyici ve lezzetli sütlü atıştırmalıkların yaratıcısı Danone Sütlü Ürünler’in minikler için hazırladığı “Danone Disney Çilekli Kefir” raflarda yerini aldı. Türkiye'nin çocuklara özel tasarımla üretilmiş ilk ve tek kefiri olan Danone Disney Çilekli Kefir, Milli Eğitim Bakanlığı kantin kriterlerine uygun olarak hiçbir koruyucu ve renklendirici içermeden üretiliyor.

“Süpper Çocuklara, Süpper Kahramanlı Kefir!” sloganıyla tüketicilerle buluşan Danone Disney Çilekli Kefir, çocuklarını kefir mucizesiyle beslemek isteyen anneleri de mutlu edecek. Disney Mickey Mouse ve Çılgın Yarışçılar karakterlerini taşıyan tek içimlik minik şişelerde satışa sunulan Danone Disney Çilekli Kefir sayesinde, çocuklar artık kefiri severek içecek.

False