GeriAlışveriş Çekirdek tutkunu Türkiye’ye hem lezzeti hem keyfi bol bir armağan
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çekirdek tutkunu Türkiye’ye hem lezzeti hem keyfi bol bir armağan

Çekirdek tutkunu Türkiye’ye hem lezzeti hem keyfi bol bir armağan

Türkiye’nin çitlemeye doyamadığı ay çekirdeğini Türkiye’de ilk kez farklı lezzet ve aromalarla tüketicileriyle buluşturan Peyman, şimdi de tuzlu ve tuzsuz çeşitleriyle çok sevilen Çitliyo Kara Şimşek ailesini “Acılı” ile zenginleştiriyor.

Daha dolgun ve iri taneli kara çekirdek ile Türklerin en sevdiği baharat olan acının benzersiz uyumu sayesinde Çitliyo Kara Şimşek Acılı, çitleme keyfini yepyeni bir deneyime dönüştürüyor. 

Peyman, çekirdek severlerin gözdesi kara çekirdeği yepyeni lezzet ve aromalarla zenginleştirmeye devam ediyor. Ülkemizde dolgun, iri taneleri ve daha yoğun lezzetiyle çok sevilerek tüketilen kara çekirdeği, vazgeçilmez baharatımız acı ile harmanlayan Peyman, Çitliyo Kara Şimşek Acılı’yı çekirdek severlerin beğenisine sunuyor. Alışılmış çekirdek yeme deneyiminin dışında bir keyif vaat ederek, Türkiye’nin kısa sürede favorisi olan Çitliyo Kara Şimşek, Acılı çeşidiyle çekirdek çitleme keyfini tuzlu ve acının karşı konulamayacak lezzetiyle bir adım öteye taşıyor.

Acının bağımlılık yaratan ve yeme isteğini artıran aromasıyla evde, sokakta, molalarda, maçlarda yeni alışkanlığımız olmaya aday olan Çitliyo Kara Şimşek Acılı, Türkiye’yi yeni nesil çekirdek deneyimiyle tanıştırıyor.

False