GeriAlışveriş Bu set ile yeni yılda evrene istediğiniz enerjiyi yollamaya hazır olun
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu set ile yeni yılda evrene istediğiniz enerjiyi yollamaya hazır olun

Bu set ile yeni yılda evrene istediğiniz enerjiyi yollamaya hazır olun

Atelier Rebul’un yeni yıla özel bizlerle buluşturduğu Palo Santo Wish Kit ile aşk, sağlık ve mutluluk enerjisini evrene yayın. Yeni yılda ne dilerseniz o olsun!

Atelier Rebul yeni yıla, Pala Santo ağacının gizemli ve mucizevi kokusuyla başlangıç yapıyor. İyileştirici ve arındırıcı etkisi olduğuna inanılan Güney Amerika sahillerine özgü Pala Santo ağacının limon ve çam karışımı özel kokusu, sizi mistik bir yolculuğa davet ediyor. Negatif enerjileri temizleyecek, ruhunuzu iyileştirecek ve iyi şans getirecek bu ritüel ile yeni yılda yeni enerjileri evrene yayacaksınız.

Aşk, sağlık ve mutluluğu simgeyelen üç Palo Santo çubuğuna sahip set ile evrene istediğiniz enerjiyi yollamaya hazır olun! Palo Santo Wish Kit’i sadece yeni yıla girerken değil, tüm yıl yenilenmek, ruhunuzu iyileştirmek ve mekanlarınızı pozitif enerjiyle doldurmak için kullanabilmenin keyfini sürün.

Kalbinde yaşam çiçeğini taşıyan, başlangıçların temsilcisi yeni ay formundaki dekoratif tütsülük ve tütsü çubuklarıyla karşımıza çıkan Palo Santo Seti, en anlamlı yeni yıl hediye seçenekleri arasında ilk sıralarda yerini alıyor.

False