GeriAlışveriş Brooks Brothers bahar koleksiyonu görücüye çıktı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Brooks Brothers bahar koleksiyonu görücüye çıktı

Brooks Brothers bahar koleksiyonu görücüye çıktı

Brooks Brothers 2020 İlkbahar Erkek Koleksiyonu gelenekseli inovasyonla birleştiriyor. Özellikle klasik dış giyim, gömlek ve pantolonlarda inovatif parçalar görmek mümkün.

Brooks Brothers İlkbahar Erkek Koleksiyonu’nda marin detaylar, çelik rengi mavi, turkuazın farklı tonları yeşil ve lacivert tonları ile bütünlenmiş olarak karşımıza çıkıyor. Koleksiyonda bulunan denizci düğümlerinden esinlenen kablo örgülü trikolar, çapa motifi, deniz feneri motifleri dikkat çekiyor.

Serin günler için su geçirmez, katlanabilir parka ile birden fazla renk seçeneğiyle bomber ceketler, bahar havalarında üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz vazgeçilmez kurtarıcı parçalarınız oluyor.

KADIN KOLEKSİYONUNDA ZAMANSIZ PARÇALAR VAR

Brooks Brothers İlkbahar Kadın 2020 Koleksiyonunda Kreatif Direktör Zac Posen ilhamını Hamptons kıyı şeridi boyunca uzanan beyaz kumsallardan alıyor. Koleksiyonun zamansız stilini proporsiyon ve feminen yapısı ile harmanlayarak giyilebilir formlara taşıyor.
Kırmızı, beyaz ve mavi renk paletinin yanı sıra güneş ışığı ile parlayan yumuşak beyazlar, deniz kabuğu tonları, pastel bebe mavisi ve gül pembelerinden oluşan renk paleti Brooks Brothers İlkbahar Kadın 2020 Koleksiyonu’nda hayat buluyor.

False