GeriAlışveriş Braun ile 'Pürüzsüz' bir yaza merhaba deyin
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Braun ile 'Pürüzsüz' bir yaza merhaba deyin

Braun ile 'Pürüzsüz' bir yaza merhaba deyin

Cilt bakımımıza her gün zaman ayırabilmek için adeta savaşıyoruz; yapılacaklar çok ve vakit az olunca elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmak imkânsız gibi görünebilir. Yazın aniden gelmesi ve havaların ısınmasıyla artık kendimizi kat kat kıyafetlerin arkasına gizlememize de gerek kalmadı. Uçuş uçuş elbiselerin içinde kendini en iyi, en güzel hisseden kadınlar için bu yazın güzellik çözümü yeni Braun Silk épil 9 SensoSmart…

Braun ile Pürüzsüz bir yaza merhaba deyin

Braun Türkiye Marka Elçisi Burcu Biricik: “Tatil yapmayı ben de herkes gibi çok seviyorum. Belki de biraz programsız, biraz spontane tatiller yapmayı daha çok… Kendimi her an hem iyi hem de güzel hissedebilmek için çok uzun vakitler harcamak, ya da tatilimin huzurunu bir kuaför randevusuyla bozmak istemiyorum. Bu yüzden benim bavullarımda her zaman pratik ve kolay kullanılan güzellik ürünlerine yer oluyor.

Braun ailesinin en yeni üyesi Silk épil 9 SensoSmart, yaza hazırlık için tam zamanında geldi bence. Akıllı teknolojisiyle en doğru baskı uygulamasına yönlendirdiği için fazla acı batık gibi problemleri ortadan kaldırıyor. Benim gibi çok fazla uğraşmadan uzun süreli kalıcı pürüzsüzlüğe ulaşmak isteyenler için bu yazın favorisi Braun Silk épil 9 SensoSmart olacak bence.”

Braun ile Pürüzsüz bir yaza merhaba deyin


Yeni SensoSmart™ Teknolojisi

Braun, Silk-épil ürünlerinin özelliklerine bir yenisini ekliyor; SensoSmart™ teknolojisini kullanan Silk-épil 9, 7 ve 5, uzman tasarımı sayesinde artık sizin yerinize düşünüyor ve tek hamlede daha çok tüy alıyor.

SensoSmart™ teknolojisi, optimum baskı uygulayarak epilasyon yapmanıza yardımcı oluyor ve ışıklı gösterge sizi hassas biçimde yönlendirirken çok fazla bastırmamanızı sağlar.

Braun Silk-épil epilatörleri, ağdanın alamayacağı en kısa tüyleri bile alarak 4 haftaya kadar pürüzsüz bir cilt sağlar.

Braun Silk-épil 9, %100 su geçirmez özelliği sayesinde duş veya banyoda daha hassas bir epilasyon için kullanılabilir.

5 UYGULAMA, 1 ÇÖZÜM!

Yeni Silk-épil 9 SensoSmart™ SkinSpa ile; peeling, masaj, temizlik ya da epilasyondan hangisini yaparsanız yapın, üstün konfor ve etki için cildinizin ihtiyaçlarına ve kıvrımlarına uyum sağlar.

False