GeriAlışveriş Bebeklerin burun temizliği nasıl yapılmalı?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bebeklerin burun temizliği nasıl yapılmalı?

Bebeklerin burun temizliği nasıl yapılmalı?

Burun temizliği bebeklerin sağlığını korumak için en fazla özen gösterilmesi gereken konulardan biri. 1 yaşın altındaki bebekler burun temizliği için burun içi salgılarını kendi başlarına atamıyorlar. Burun içi salgılarının düzenli temizlenmesi onları kulak ve solunum yolu enfeksiyonlarından koruyor. Rahat nefes almalarını ve beslenmelerini, sağlıklı ve güzel bir uyku geçirmelerini sağlıyor. Özellikle 3-9 aylık bebekleri daha fazla etkileyen burun tıkanıklığı, doğru tercih edilen yardımcı ürünlerle önlenebiliyor.

Bebeklerin özellikle kış aylarında daha fazla karşılaştıkları burun tıkanıklığı, onların rahat uyuyabilmesini ve beslenme düzenlerini önemli ölçüde etkiliyor. 1 yaşın altındaki bebekler sümkürerek burunlarını temizlemede zorlandıkları için burun temizliğinin düzenli olarak ebeveyn tarafından yapılması öneriliyor. 3 ile 9 ay arasındaki bebeklerde daha sık görülen bu sorunun çözümü için burun aspiratörleri tercih ediliyor. 

Bebeğinizin burun temizliğinde kullanılacak burun aspiratörünün kolay ve pratik olmasının yanı sıra uç kısmının kısa ve yumuşak olması burun temizliğini rahatlıkla yapmanızı sağlayacak etkenlerden biri. Aspiratör ucunun yumuşak olması hassas bebek ciltlerinin tahriş olmaması için önem taşıyor.

PRATİK KULLANIMIYLA RAHATLIKLA TEMİZLENİYOR

Pratik kullanımıyla annelere kolaylık sağlayan Wee Baby burun aspiratörü, rahat temizlenebilir özelliklere sahip. BPA içermeyen güvenli materyalden üretilen aspiratör, yumuşak silikon ucuyla bebeğin burnunu tahriş etmiyor ve yedek uçlarıyla değiştirilerek her daim hijyenik olunmasını sağlıyor. Ürünün sert kutusu, burun aspiratörünü hijyenik saklanmasını ve taşınmasını da sağlıyor.

False