GeriAlışveriş Beauty Omelette cilt bakım ailesi büyüyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Beauty Omelette cilt bakım ailesi büyüyor

Beauty Omelette cilt bakım ailesi büyüyor

Tekstil ve kozmetik ürünlerinde doğallığı ve sağlığı ön plana çıkaran Beauty Omelette yeni cilt bakım ürünleriyle adından söz ettirecek.

Kore’de alanında uzman kimyager ve biyologlardan oluşan bir ekibin 4 yıl süren AR-GE çalışmalarının sonucunda ortaya çıkan ürünler cilde faydalı zengin ve doğal içerikleri ile dikkat çekiyor.

Beauty Omelette Eye Anda Lip Makeup Remover (Göz ve dudak makyaj temizleme losyonu)

Beauty Omelette'nin yeni göz ve dudak temizleme losyonu, yağ ve su içeriklerinden oluşan iki fazlı bir temizleme ürünü. Su geçirmez maskara veya ağır mat ruj gibi en zorlu makyaj ürünlerini çıkarmakta bile son derece etkili olan losyon, özellikle göz ve dudak makyajını temizlemek için formüle edildi.

Çalkalanıp karıştırıldığında yağ (berrak) ve sudan (mavi) oluşan bu iki temel bileşen, yoğun göz ve dudak makyajını saniyeler içinde eritir. Ayrıca ciltte tahrişe yol açabilecek zararlı mikroorganizmalara karşı, rüzgarda doğal şekilde kurutulmuş deniz tuzu ile ekstra temizleme gücü sağlar.

Beauty Omelette Facial Cleansing Gel (Yüz yıkama jeli) -Normal ve yağlı ciltler için

Ciltteki safsızlıkları ve sebumları tamamen gidermek için formüle edilen şeffaf-jel tipi yüz temizleyici, cildi akneden sorumlu bakterilerden arındırarak gözenekleri temizler ve temiz tutar. Cildi canlandırır ve taze bir cilt hissi uyandırır. Bu özel formül aynı zamanda kir sökücü ve makyaj temizleyici olarak da kullanılır.

İçeriğindeki Sitrik Asit, Allantoin ve Nane Yaprağı Ekstresi sayesinde yağlı ve akneye eğilimli ciltler için, ciltte kuruluğa ve tahrişe sebebiyet vermeden gözeneklerin açılmasını sağlar. Ayrıca cildi nemlendirmek, ciltteki dökülmeyi azaltmak ve esnekliği artırmak için Meyan kökü ve Baobab Tohum Özleri içerir. 

Beauty Omelette Facial Cleansing Foam (Yüz yıkama köpüğü) -Kuru ve hassas ciltler için

Beauty Omelette yüz yıkama köpüğü ile cildinizi şımartacak bir deneyime sahip olacaksınız. Kore Kırmızı Ginseng Kökleri ve cilt için faydalı proteinler, mineraller, vitaminler ile geliştirilen ürün içeriğindeki 14 bitki özü ile zengin bir içeriğe sahip. Bu nedenle cildi tahriş etmeden besler ve temizler. Ciltte kuruluk hissi bırakmadan her gözeneğe nüfuz eder. Zengin içeriği ve formülasyonu sayesinde cildi bol miktarda nemlendirir ve rahatlatır.

Beauty Omelette’in yeni nemlendirici kremi, cilt temizlik ürünleri ve beyaz kremini beautyomelette.com adresinde ya da Nişantaşı mağazasında bulabilirsiniz. 

False