GeriAlışveriş Anew Çift Fazlı Serum ile daha etkili sonuçlar
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Anew Çift Fazlı Serum ile daha etkili sonuçlar

Anew Çift Fazlı Serum ile daha etkili sonuçlar

Cildi kadife yumuşaklığına kavuşturuyor.

Daha etkili yaşlanma karşıtı sonuçlar için AVON Ar-Ge Merkezi’nde geliştirilen yeni çift fazlı serum, ilk kullanımdan itibaren kırışıklık görünümünün azalmasını sağlayıp ciltte 2 haftada gözle görülür etki yaratıyor.

Daha sıkı, sağlıklı, canlı ve ışıltılı bir cilt görünümüne sahip olmak isteyen kadınların tercihi AVON Anew, etkili yaşlanma karşıtı sonuçlar için çift fazlı serum Anew Ultimate Supreme Dual Oil Elixir’i geliştirdi. Cildi sıkılaştıran, esneklik kazandıran ve nemlendiren Anew Ultimate Supreme Çift Fazlı Serum, kırışıklıkların görünümünü hafifleterek ve renk tonunu düzenleyerek daha genç ve parlak bir ifade sağlıyor.
Yüksek teknolojili, içindeki siyah inci özleri, altın ve platinyum mineralleri ile zenginleştirilmiş serumu sayesinde cildin hücrelerini yenilemeye ve yaşlanmayla oluşan zararları onarmaya yardım ediyor.. Kamelya, argan, baobab, gül ve çarkıfelek meyvesi tohumlarından oluşan değerli yağlar ise cildi güçlendiriyor ve yaşlanma etkilerine karşı koruyor.

HER 10 KADINDAN 9’U MEVCUT KULLANDIKLARI ÜRÜNE GÖRE DAHA ETKİLİ BULDU

Anew Ultimate Supreme Çift Fazlı Serum, ilk sürüldüğü anda ortaya çıkan pürüzsüzlük hissiyle cildi kadife yumuşaklığına kavuşturuyor. Yüz ve boyun bölgesine masaj yapılarak her gün düzenli uygulandığında 2 haftada güçlendirici ve sıkılaştırıcı sonuçları gözle görünür hale geliyor. Bu 2’li formülü deneyen her 10 kadından 9’u kullanmakta oldukları ürüne göre daha etkili olduğunu düşünüyor. 

False